Finn det riktige kredittkortet

Har du kommet i en situasjon hvor du trenger penger raskt? Det kan være noe så enkelt som at du har fått problemer med bilen og må reparere den. Eller har du kanskje fått en annen uforutsett utgift i form av en stor regning?

Dyr krasj - kanskje verdens dyreste bilkrasj?

Dyr krasj – kanskje verdens dyreste bilkrasj?

Uansett hva det er, så er du i alle fall i en posisjon hvor du trenger penger raskt, men ikke har noen! Da kan løsningen på dine problemer være å skaffe deg et norsk kredittkort.

På disse bilene så holder det nok ikke med forbrukslån på 350 000 KR! Sorry, kan jeg låne noen mill!!!

Utvalget av slike kort er enormt og å finne det rette kortet kan være som å bevege seg i en jungel hvis du ikke vet hva du leter etter. Det er en rekke faktorer man bør tenke på før man velger seg et kredittkort og det er mye man må ta høyde for. Vi tenker da på forhold som hva kortet skal brukes tid, skal man betale tilbake før renterfri periode er over eller skal man bruke avbetaling, hva den effektive renten er, samt fordelsprogammer på kortene. Alt dette er elementer som bør være med i vurderingen før et kort velges. Det kan være vanskelig å sette seg inn i dette, men du kan lese mer her for å få hjelp og opparbeide deg den nødvendige kunnskapen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *