TV-kjendisen Linni Meister og hennes liv

Linni Meister er kjent som en av Norges mest populære TV-personligheter. Med en blanding av modellering, musikk og TV-hosting har hun utrettet det mange drømmer om, men hva vet vi egentlig om hennes liv? I denne artikkelen tar vi et dypere dykk inn i hvordan Linni Meister lever sitt liv.

Hvem er Linni Meister?

Linni Irene Meister er en norsk TV-personlighet, modell og sanger. Hun ble født i 4. desember 1985 og vokste opp i Nesbyen i Buskerud. Hun flyttet til Oslo etter videregående for å bli modell, og har siden da vært involvert i en rekke TV-produksjoner. I 2010 ga hun ut sin første singel, «My Ass», som ble en svært populær låt i Norge. Linni har også vært aktiv på sosiale medier, og har over 100k følgere på Instagram.

Linni Meisters oppvekst og barndom

Linni Meister vokste opp i et lite hus i Bærum, sammen med sin mor, far og to yngre søstre. Barndommen hennes var enkel, men alltid hyggelig. Hun har alltid hatt et godt forhold til storebroren Kjell Erik, noe hun uttalte i et intervju med Se og Hør tilbake i 2016.

Begge foreldrene til Linni er nå døde. Moren gikk bort da Linni bare var 17 år gammel, og i 2014 mistet hun også faren Ernst. I etterkant av dette har hennes forhold til broren blitt enda viktigere.

Linni Meisters tv-karriere

Linni Meister er en norsk tv-kjendis som har hatt stor suksess med sine realityshow og andre tv-programmer. Hun er også kjent for å være en flott modell og har jobbet for mange store motemerker.

Hun ble først kjent som en glamourmodell i Team Aylar (som nå er nedlagt), men fikk sparken derifra etter en offentlig skandale angående hun og hennes daværende kjæreste. I etterkant startet hennes tv-karriere i 2007 hvor hun deltok på den norske versjonen av realityprogrammet Robinson Ekspedisjonen. I etterkant av dette deltok hun i flere program, hvor hun også til slutt fikk sitt eget TV-program kalt «linni». I senere tid har hun også deltatt på flere andre realityprogram, blant annet Farmen kjendis, 71° nord, og skal vi danse.

Linni Meister har ikke bare vært TV-kjendis, men hun har også vært sanger. Som nevnt tidligere kom hun ut med sangen «My ass», men allerede i barndommen sang hun i kor. Hun har også spilt inn en coverlåt av sangen «Survivor» av den kjente musikergruppen Destiny’s Childs.

Linni Meisters privatliv

Linni Meister har alltid vært åpen om sitt privatliv, og hun har aldri lagt skjul på noe. Hun er sammen med, ifølge henne selv, sin beste venn Morten Rognstad. Hun har også et barn, Dennis Michael, som hun har med sin tidligere ektefelle Bernhard Berntzen. På hennes Instagram deler hun flittig fra hennes liv. Her kan man både se hennes sønn, hennes venner, samt mye av det hun gjør som arbeid.