Hvordan Sofie Karlstad gikk fra ordinær til sosiale medie-ikon

Sofie Karlstad er en av Norges største influensere. Hun gikk fra å være en vanlig jente fra Finnmark i Nord-Norge til en kjent influenser etter hennes deltakelse i Love Island (Sverige).

Vi presenterer Sofie Karlstad og hennes reise til suksess

Sofie Karlstad er en 25 år gammel fitness-influenser fra tettstedet Mehamn, som først ble sett på TV da hun deltok i den første sesongen av Love Island Sverige.

Hun er dessuten en kjent Instagram stjerne, født 13. mai 1997. Hun har deltatt i fotoshoots og jobbet med flere merker ved hjelp av BrandSnob. Hun hadde faktisk sin første TV-debut da hun var med i en episode av «Det beste vorspielet».

Biografi

Alder: Sofie er 25 år (2023)

Foreldre: Moren hennes er Marianne Karlstad.

Dating: Sofie har en kjæreste og navnet hans begynner med «T», men hun avslører foreløpig ikke hvem han er.

Hjemby: Hennes hjemby er Mehamn, Norge.

Videregående skole: Hun gikk på videregående i Alta.

Før hun ble kjent: Hjembyen hennes er Mehamn, Norge, og hun gikk på videregående skole i Alta.

Med sin fengslende samling av levende bilder fra hverdagen og en uendelig strøm av selfies, har Sofie Karlstad fått imponerende 230 000 følgere på Instagram. Som modell og treningsentusiast fortsetter hun å inspirere mange med sin dedikasjon til å leve sunt.

Sosiale medier

TikTok 67.2K følgere

Instagram: 253K følgere

YouTube: 3,22 000 abonnenter

TV-serier Sofie har deltatt i

Realitystjernen Sofie Karlstad (25) har hatt en formidabel tilstedeværelse på det lille lerretet da hun har dukket opp i programmer som «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach», men har ikke vært med på noe i det siste, selv om hun blir det igjen i ukene som kommer! Bare én dag etter nyttår var det tid for en ny sesong av «Bloggerne», kort etterfulgt av en ny sesong med «Farmen Kjendis» 10. januar. Karlstad er med i begge showene!

Sofie Karlstads sportsklær

Sofie har nylig lansert sitt eget klesmerke kalt Peechy, hvor hun spesialiserer seg på sportsklær. Hennes fokus er på prestasjonsklær for kvinner. Kleslinjen inkluderer løpeshorts, tank topper og andre klesplagg. Peechy skiller seg ut fra resten på grunn av sine dristige farger og stilige snitt. Klærne er designet med en moderne kant som passer til alle størrelser fra XS-XXL. Hun har også nylig samarbeidet med merker som Nike, Adidas og Reebok.

Personlige liv

Når hun ikke er opptatt med å lage innhold til sosiale mediekontoer eller designe klær, liker Sofie å dra på eventyr med venner og familie. Hun elsker å reise og utforske nye kulturer. På fritiden liker hun også å tilbringe tid med kjæresten «T».

Det viktigste du trenger å vite om Sofie Karlstad

Sofie Karlstad er et ekstraordinært eksempel på hvordan man kan bli berømt gjennom hardt arbeid og utholdenhet. Hun har gått fra å være en vanlig kvinne til å overgå alle forventninger på sosiale medier. Hennes unike motesans, fantastiske skjønnhet og smittende personlighet har fått henne til å skille seg ut i influenser-verdenen. Med sin dedikasjon og lidenskap er Sofie Karlstad et forbilde for håpefulle influensere som ønsker å gjøre det stort i bransjen.