Hafthor ‘’The Mountain’’ Björnsson besøker Alta!

Hafthor kjent som Gregor ‘’The Mountain’’ Clegane i Game of Thrones, og med titler som Europas sterkeste, og verdens nest sterkeste mann besøker Alta! Lørdag 31. januar deltar kjempen om tittelen som World Strongest Viking i Oslo. Dagen etter konkurransen vender han nesen nordover mot Alta og Nordlysbyen.

Game of Throne Hafthor

Det er Citybag Montana på Parksenteret i Alta i samarbeid med Gydja Collection som har jobbet med å få Hafthor til Alta. Hafthor er ansiket utad for Gydja Collections herreparfyme «Vatnajokull». Grunnen til at Hafthor ble frontfigur for «Vatnajokull» er at han er Europa sterkest mann, og Vatnajokull er Europas største isbre.

Mandag 2. februar

Mandag fra kl. 15.30 – 19.00 lanserer Islandsk største motemerke Gydja Collektion, med Hafthor som trekkplaster – sin nye velduftende herreparfyme «Vatnajokull» På Citybag Montana blir det mulighet for interesserte til  å møte han, få autograf og ta en selfie.  Det vil også være mulighet for 3 heldig kjøpere av «Vatnajokull» Parfymen å vinne en eksklusiv, intim middag sammen med Hafthor.

På formiddagen skal han trene, besøke en barneskole – Komsa Skole, og Rådhuset (Alta Kommune)

Tirsdag 3 februar

Hafthor og Sigrun og resten av Gydja gjengen er invitert til Holmen Hundesenter for å være med på hundekjøring, deretter skal de dra å se det fantastiske ishotellet i Sorrisniva hvor de også skal få  spise lokal mat. Dette gleder Hafthor seg veldig til!

Han vil få tattoo på den nordligste tattoo klinikk i verden Trppel A Tattoo.

På ettermiddagen blir det styrke-konkurranse på Parksenteret.
Den kanskje største utfordringen med fjellets besøk er hans enorme kaloriinntak. Han må nemlig spise meget ofte og til bestemte tidspunkt. Hele oppholdet må detaljplanlegges rundt hans spisevaner og treningsrutiner. Han må løfte store tunge vekter minst 2 timer om dagen.

Vi har snakket med Hafthor og han gleder seg veldig mye å komme og besøke Citybag Montana, oppleve Alta og hilse på alle sine fans her opp i nord. Han gleder seg  til å se byen, Ishotellet og ikke minst prøve hundekjøring.

Litt info om Gydja Collection:

Hollywood stjerner som har brukt Gydja Collection er for eksempel Anna Hathaway og Paris Hilton!

Citybag Montana er importør av merket Gydja Collection i Norge.

You may also like...