Kjendis baby boom

Det skader ikke med litt baby sladder innimellom alle kjendisbruddene så her har vi en liten oversikt over kjendiser som venter barn..

Vi har plukket ut ti gravide kjendiser som vi syns det var verdt å sladre litt om. Den mest omtalte kommende mammaen i 2011 må være Beyonce Knowles. Sangeren som fylte 30 den 4. September i år er gravid med sitt første barn med ektemannen og rapperen Jay- Z. Hun avslørte graviditeten under MTV Music awards der magen var tydelig under opptredenen hennes. Det sies at Beyonce holder på å designe sin egen ”mamma” kolleksjon. Videre, Beyonce viser stolt fram babymagen i hennes nyeste musikk video ”Countdown”. Superstjernen avslørte under ett intervju at babyen ventes i februar 2012.

Jack Osbourne, mest kjent fra virkelighets serien ”the Osbournes” venter barn med forloveden Lisa Stelley. Bare to uker etter at de hadde offentliggjort forlovelsen kom nyheten om at Lisa var gravid. Paret har bare vært sammen i litt over 4 måneder og skal allerede gifte seg og ha barn, travle tider. Jack Osbourne skal ha uttalt at han er nervøs, men gleder seg.

Una Healy fra det engelske jentebandet the Saturdays har avslørt at hun er gravid med sin første. Hun og rugby kjæresten Ben Foden venter barnet i mars/ april i 2012. Ikke glem at du kan følge alt av sport på Unibet Norge. Una har garantert at turneen til The Saturdays kommer til å gå som planlagt, og at graviditeten ikke kommer til å forhindre turneen gruppen har planlagt i desember. Sangeren kommer til å være 6 måneder på vei innen gruppen når Bournemouth.

Robert Downey Jr. mest kjent fra Sherlock Holmes filmene har informert om at kona og film produsent Susan Levin er gravid. Robert har allerede en sønn fra ett tidligere forhold, nemlig 18 år gamle Indio.

Hollywood stjernene Ben Affleck og Jennifer Garner venter barn nummer tre. Ben og Jennifer, begge 39 år har allerede to døtre fra før, 5 år gamle Violet og 3 år gamle Seraphina. De har ikke avslørt en dato for når barnet kan ventes, men om alt går som det skal kommer barn nummer tre i løpet av våren 2012.

Hilary Duff, kanskje mest kjent fra ”the Lizzie McGuire show” venter barn med mannen Mike Comrie, en kjent hockey spiller. Paret avslørte graviditeten på deres ett års bryllups dag og virket utrolig lykkelige over den store nyheten.

Lily Allen, den tidligere sangeren er 6 måneder på vei. Magen var tydelig synlig i brudekjolen under bryllupet tidligere i året. Mannen Sam Cooper avslørte senere under bryllupet at Lily er gravid og at de sammen venter sitt første barn. Paret er de eneste som vet kjønnet på barnet, og de nekter å dele hemmeligheten med noen andre.

Fotball stjernen Steven Gerrard og kona Alex er enda ett par som venter barn. Alex er gravid med deres tredje unge. De har allerede døtrene Lilly- Ella og Lexi. Paret ser ut til å være i ekstase selv om de har uttalt at det ikke var planlagt.

Skuespilleren Tina Fey, kanskje mest kjent fra komi serien ”30 Rocks” og komedien ”Date night” venter sitt andre barn med ektemannen Jeff Richmond. De har allerede en 3 år gammel datter kalt Alice.

Den siste kjendisen på vår liste er Ne- Yo sin kjæreste Monyetta Shaw. Sangeren er gravid med deres andre barn på under ett år. Paret har allerede en ti måneder gammel datter kalt Madily Grace Smith.

Unibet Norge tilbyr alt fra spill, online casino til sport og odds.

You may also like...