Kjendiser som er foreviget i en spilleautomat

Spilleautomater kommer med mange variasjoner innen tema. Til å begynne med fantes det stort sett kun klassiske automater. De hadde, og har, symboler som kirsebær, sitroner og annen frukt. I tillegg kommer røde7-tall og gule bjeller. Målet er å få nok like symboler til at det blir premie.

Teknologien har utviklet seg siden den første spilleautomaten så dagens lys på nettet. Nå skapes det videoautomater der historiefortellingen er like viktig som spillingen. Utviklerne er fantasifulle når det kommer til temaer, og du finner derfor spilleautomater om det meste. Eventyr, bøker, film og historie er mye brukt samt ting vi liker godt, som mat, mote og kjæledyr. Kjendiser er en annen ting som er mye brukt som tema for spilleautomater.

Fra Elvis til David Hasselhoff

Elvis er en av de største kjendisene verden har sett, så det er kanskje ikke det minste rart at det har blitt laget en spilleautomat der Elvis og musikken hans spiller hovedrollen. Det finnes også spilleautomater som hedrer Michael Jackson, Dolly Parton, Motorhead, Marilyn Monroe, Bruce Lee, Ellen DeGeneres og David Hasselhoff, som er mest kjent fra serien Baywatch. Hva er sjansene for å vinne casino.com-spilleautomater? Om du vinner eller ikke avgjøres av tilfeldigheten, men det er like sannsynlig at du vinner på en automat med en kjendis som tema som på en hvilken som helst annen spilleautomat.

Spilleautomat med James Dean

James Dean var den store helten på 50-tallet. NextGen har laget en spilleautomat til hans ære, og den har 5 hjul og 25 betalingslinjer. RTP-en, eller den teoretiske utbetalingsprosenten, er på hele 95,42 %.

Dukker James Dean opp på hjulene dine vil dette kunne utløse noen runder med gratisspinn. På denne automaten finnes det både ekspanderende jokere og jokere som sprer seg. James Dean var kjent for å være glad i flotte biler, og han døde også i en bilulykke. Det er kanskje ikke så rart at symbolene har form av en sportsbil, en motorsykkel, en filmrull og et par solbriller. De laveste symbolene er som vanlig hentet fra kortstokken, og går fra 10 til ess.

Du vinner om du får 2 like symboler. Får du 5 sportsbiler, vinner du 5 000 mynter. 5 motorsykler gir deg 2 000 mynter. Dette gjelder selvfølgelig om du satser maksimalt. På denne spillautomaten vil altså gevinstens størrelse avhenge av hvor mye du har satset. Det er også mulig å vinne gratisspinn.

Jimi Hendrix

Digger du gitarmusikk, kan spilleautomaten som hyller Jimi Hendrix og hans musikk være noe for deg. Den ble lansert i 2016 av de svenske utviklerne i NetEnt. Her er det 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og kule symboler som passer godt med temaet.

Rocket Men – Spill med den amerikanske presidenten

Red Tiger Gaming er en utvikler som er gode på å lage spilleautomater med en humoristisk vri. I Rocket Men møter du Donald Trump, som nå er amerikansk president og Nord-Koreas Kim Jong-un. Her er det 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Møtes de 2 blir det atomkrig, og i dette tilfellet betyr det både gratisspinn og herlige premier.