Slik slanker kjendisene seg

Å gå ned i vekt kan være vanskelig og krevende. Hvor mange ganger har du ikke sagt; jeg begynner på mandag? Mandagen kommer og du venter til neste mandag igjen. Slik går det på repeat. Men, kjendisene har fått det til. Vi ser den ene slanke kjendisen etter den andre. Hvordan får de det til?

Svaret er lavkarbo.

De siste årene har lavkarbo vært en stor trend. Vi ser utallige personer som har uttalt seg og flere meninger har blitt kastet frem og tilbake. En diett som har skapt mye media plass, og enda mer skal det skape. For dette funker!

Caroline Berge Eriksen er en av kjendisene som sverger til Lavkarbo-dietten. Et kosthold som fokuserer på lavt inntak av karbohydrater og et høyere inntak av fett. Fett kan for noen virke skremmende, men når kjendiser som Caroline Berg sverger til dette kostholdet, da må det jo bare fungere.

Caroline Berg Eriksen Lavkarbo
Foto fra CarolineBergEriksen.no

Kjendis slanker’ n Fedon Lindberg har hjulpet mange med vektnedgang, gå inn på nettsiden til Fedon.no her. Han fokuserer på vektnedgang ved endret kosthold, uten at du trenger å legge deg under kniven.

Da er det bare å begynne å spise.