Thale Myhre: En å holde øye med

Det er lite som er mer tilfredsstillende enn å ha fått øynene opp for et nytt talent tidlig i deres karriere. Thale Myhre, som ble kjent for mange tv-tittere gjennom sin deltagelse på populære reality-tv program som “Farmen” og “71 grader nord” har siden vært å se i alt fra reklamefilmer, musikkvideoer og i TV-serier. Vi spår en lysende framtid for den dansk-norske 28 åringen. Her er fire gode grunner til at Thale Myhre er en å holde øye med i tiden fremover.

1: Instagram-inspo

Vi elsker alle en god Instagram profil. På sin populære konto, under brukernavnet @thalemyhre93, deler Thale Myhre øyeblikk fra hverdagen i København med sine 24 tusen følgere. Her får vi innblikk i alt fra forberedelser til photoshoot, sene utekvelder og vakre bilder fra eksotiske ferieturer. Thale flyttet til København i 2020 for å ta sin utdanning på Københavns Film og Teaterskole og det er ingen tvil om at hun får storbylivet til å se glamorøst ut.

2: Holder seg offline

Litt morsomt er det også at Thale har medvirket i en reklame for IF skadeforsikring og kampanjen #offlineoclock. I reklamefilmen tar Thale Myhre utfordringen om “ingen internett og ingen sosiale medier etter klokken 22.” Mon tro hvordan det går når Instagrampopulariteten skyter fart.

3: EXIT med Cowboyhatt

Det var vel ingen som ikke fikk med seg NRK-serien EXIT da den rullet over norske tv-skjermer. Den populære, men også kontroversielle, serien er den mest strømmede NRK serien noensinne og i sesong 2 ser vi Thale Myhre! Thale spiller en prostituert ved navn Kim som våkner opp sammen med en av seriens hovedpersoner, finansmannen Adam. I scenen tar Adam med seg Kim ut i hagen for å vanne planter, begge kun ikledd undertøy, bortsett fra Kim da, som også har en cowboyhatt på hodet. Slik har du sjelden sett plantevanning før, absolutt legendarisk.

3: Multitalent

Ikke nok med at Thale Myhre gjør seg bra på skjermen, i sin ungdom (hvis man kan si det, hun er jo strengt tatt fortsatt ung) har hun har også spilt tennis på høyt nivå i Europa. I tillegg har hun også drevet med hesteridning, for ikke å glemme at hun kan synge. Spørsmålet er dog om hun kan slå ballen over nettet mens hun kommer ridende på hest og tar noen strofer fra musikalen ‘Annie.’ Vi har troen. Det er Thale Myhre det er snakk om.

4: Gal for meg

I musikkvideoen til sangen “Gal for meg” av Philip Emilio spiller Thale Myhre en besatt kjæreste som lusker rundt med drill, stryker en kniv over ansiktet og tapetserer veggen med bilder av sin utkårede. Videoen ender med at Thale Myhre sin karakter kidnapper mannen hun er besatt av, slår ham i hjel med en spade og setter fyr på hele fyren. Så med andre ord er det åpenbart at Thale Myhre er en å holde øye med, i mer enn en betydning. “Du er for gal for meg,” synger Philip Emilio. Men du er ikke for gal for oss Thale Myhre – vi vil bare ha mer!

You may also like...