Hvem er den norske kjendisen Melina Johnsens?

Melina Johnsen er en av Norges nyere kjendiser, som ble kjent for det norske folk da hun ble med i den populære norske reality-TV-serien Ex on the Beach. Det norske folket kjenner henne ut fra de mange intrigene og dramaet hun har skapt på TV, og siden sin første TV debut har hun fortsatt å skape overskrifter med sin deltagelse i seriene Helt perfekt, 71 grader nord og Ex and the City.

Hvordan Melina Johnsens ble kjent

Melina Johnsen er født 20. januar 1996 og kommer fra Moss. Kjendis karrieren til Melina startet i 2018 da hun meldte seg på som deltager i den første sesongen av Ex on the Beach i Norge. Hun ble raskt både en TV favoritt, men også omtale for mye kritikk da hun skapte både drama og intriger på reality programmet. Kritikken mot Melina økte da hun vant en Gullruten pris for årets deltager, hvor mange mente at språket og ordbruken Melina viste på TV ikke var verdt en pris.

Melina Johnsen sin karriere

Etter sitt debut med Ex on the Beach, har Melina blitt sett i en rekke andre serier, deriblant 71 grader nord og Helt perfekt. I 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis, var det mange som fant humor i Melina og spesielt det livlige forholdet hun og John Almaas viste på skjermen. Melina var den første til å ryke ut av programmet, og i ettertid kom hun ut i offentligheten og sa at hun tapte med vilje. Utenom de rekke ulike seriene Melina har vært med i opp gjennom årene, har hun også kommet ut med en sang som heter Bitch hør her!, som var inspirert av hennes kjente fraser under en opphetet krangel inne på Ex on the Beach i den første sesongen.

Melina Johnsens sosiale media tilværelse

De fleste får innblikk i den norske kjendisen sitt liv gjennom hennes Instagram, hvor hun daglig legger ut bilder av seg selv, og deler sitt liv og meninger for følgerne sine. I dag har hun en følger base på 137 tusen følgere, og blir sett på som en Norsk influenser av mange.

Hvor er Melina Johnsen nå?

På lik linje med mange av de andre reality deltagerne, kom Melina frem og uttalte seg under pandemien om at hun var en av de som brøt karantenereglene etter sin ferie i Dubai. Relity-kjendisen ble også i 2021 dømt til 90 dagers fengsel med en bot på 45.000 for ruskjøring, kjøring uten førerkort og vold. I dag sier hun at oppholdet i fengsel og opplevelsene hun hadde der har endret henne og hennes liv. Melina gikk ut og sa selv at hun er takknemlig for dommen, da livet hennes på et tidspunkt besto mest av ville fester og rus. I dag ser man lite til de store festene og ville kveldene hun en gang brukte mye av sin tid på, og hun sier selv at hun ser på dommen som en viktig lærepenge.