Sensasjonen og forretningskvinnen Sophie Elise.

Sophie Elise er en av Norges desidert største kjendiser. Hun er forretningskvinne, blogger, forfatter og sanger. Hun har opplevd mer enn noen kan drømme om, og i denne biografien skal vi gå nærmere på hennes liv frem til nå.

Hvem er Sophie Elise?

Sophie Elise, eller Sofie Steen Isachsen som hun egentlig heter, er født den 18. desember 1994. Hun er en dame som har vært kjent for å tørre å fortelle sin egen mening. Hun er født og oppvokst i Nord-Norge, nærmere Harstad i Troms. Hun er en av Norges mest kjente kjendiser og har en følgerskare på hele 580k på Instagram.

Sophie Elise oppvekst og barndom

Sophie Elise har selv sagt i flere intervju sagt at hun ikke hadde en lett barndom. Hun har selv sagt at hun merket at familien ikke hadde den økonomiske standarden som de fleste andre hadde.

I barndomsårene på skolen var det heller ikke enkelt for den kjente nordmannen. I barndommen opplevde hun å bli mobbet og ikke godtatt av de andre.

Redningen ble bloggen som hun startet som 16-åring. Den gjorde at hun endelig følte hun kunne være seg selv og over tid gikk hun fra å være en rosablogger, til å bli en jente med sterke meninger, noe som har definert hennes karriere nå i dag.

Sophie Elises karriere

Sophie Elises karriere har vært mye i søkelyset de siste ti årene. Først og fremst har bloggen vært det store i Sophie Elises karriere, en blogg som har omhandlet henne som person, og med tips med sminke og klær, med mer.

De siste årene har hun drevet en egen forretning med sitt eget kosmetikkmerke. I tillegg har hun også gitt ut tre egne bøker som er selvbiografiske bøker om hun selv.

Hun har også vært å se en del på TV-skjermen opp igjennom tiden, hvor hun blant annet har vært deltager i Farmen kjendis og endte opp med å komme i finaleuken. Hennes store karriere har gjort at hun også har vunnet en del priser opp gjennom tiden. Hun har blitt kåret til blant annet Mektigste kvinne i Medie-Norge, årets blogger, folkets favoritt, årets business, og årets gullbarbie, hvor sistnevnte ikke er så stor ære som det kanskje høres ut som.

Sophie Elises privatliv

Hun har prøvd å skjule sitt privatliv, men det er ikke så lett når alle ser på enhver bevegelse hun gjør. I mange år har det vært snakk om at hun har tatt plastisk kirurgi på blant annet hennes pupper og rumpe, hvor hun i senere tid har kommet ut og avslørt at det har forekommet. I nylig tid har hun vært i media grunnet et Instagram-bilde som skal ha skapt stor debatt.

Sophie Elises kjæresteliv er heller ikke noe som har kommet utenom media. Før hun reiste for å delta på «Farmen kjendis» var hun samboer med Kasper Kristoffersen, hvilket de hadde vært i mange år. På opphold ble hun blant annet kjent med Isak Dreyer og startet et forhold med ham, som dog ble noe kortvarig.