Martine Lunde sin vei til kjendislivet

Martine Lunde har lenge vært aktiv på sosiale medier og ble tidlig en influenser. I tillegg til å være spesielt kjent for sin Youtube-kanal har hun også en stor følger base på Instagram. I denne biografien skal vi se nærmere på hvem Martine Lunde er og hennes vei til toppen.

Martine Lunde og hvem hun er?

Martine Lunde er født og oppvokst i Oslo, nærmere sagt Bærum, den 17. februar 1996. Martine Lunde kan sees på som en av Norges største influensere. Noe som er verdt å nevne er at hun heter faktisk Martine Lunde Aarsrud. Martine Lunde (Aarsrud) har også en yngre bror ved navn Simen. Hun har gjennom årene drevet med Youtube, blogg, og vært deltager på flere TV-programmer, i tillegg til å være ganske stor på Instagram med over 260k følgere. Hun startet først med en blogg, men etter hvert som Martine vokste som merkevare ble hun mer aktiv på flere sosiale medier. Hun er i dag en av Norges største influensere.

Martine Lunde sin karriere

Martine Lunde startet sin karriere ved å delta i Paradise Hotell. På denne realityserien møtte hun også sin nåværende kjæreste og samboer, Aleksander Sæterstøl. I etterkant av serien startet virkelig karriere hennes hvor hun gikk fra å være en velkjent blogger til å bli en stor influenser.

Hun har også begynt å skape et navn for seg selv på TV. Blant annet deltar hun regelmessig i TV-serien «Sofa». I tillegg til dette har både hun og kjæresten vært aktuelle i programmet bloggerne. I 2022 kom det derimot et nytt TV-program ut på TV2 hvor Martine selv var hovedpersonen. I TV-serien «Martine vil ha jobb» skulle hun teste ut diverse jobber for å finne «drømmejobben», hvor det var de velkjente kjendisene Niklas Baarli og Sophie Elise som skulle finne ut hvilke jobber hun skulle teste.

Martine Lunde sitt privatliv

På privaten er Martine Lunde som kjent samboer med «Farmen kjendis» Aleksander Sæterstøl. De har vært kjærester de siste 6 årene etter at de selv hadde deltatt sammen på «Paradise Hotell». Nå får tiden bor de sammen og er samboere, og har også en podcast sammen som heter «Martine og Aleks løser verdensproblemer». I tillegg til at Aleksander har deltatt på Farmen kjendis så har også Martine gjort det samme. Dette var tilbake i 2019.

Kjæresteparet har også en hund sammen som det ofte blir lagt bilde ut av på hennes Instagram. Martine Lunde er kjent for å være veldig varsom om sitt privatliv ute i media, men allikevel gir hun masse av seg selv både på Instagram og sin blogg, samt Youtube. Det er hovedsakelig på Instagram at hun er aktiv hvor det ofte deles bilder av både venner, familie, og andre nære og kjære. I tillegg har også Martine Lunde skrevet en egen bok «Martines verden» hvor hun i større grad gir leserne innblikk i hvordan hennes liv har vært. Her kunne hun blant annet fortelle om en tøff barndom hvor hverdagen var fylt av netthat og drapstrusler på diverse forum.

 

You may also like...