«Paradise» Iselin og hennes liv nå

Iselin Michelsen er en kjent norsk modell og reality-deltager født i Sverige. Hun bor for tiden på Jessheim i Norge og er mest kjent for sine tv opptredener, men hun er også en glamourmodell som har gitt ut sanger. Her er et tilbakeblikk til 2012s «Paradise hotel» og hva Iselin driver med i dag.  

Hennes gjennombrudd i «Paradise Hotel»

Glamourmodellen Iselin er mest kjent for hennes deltagelse i den norske versjonen av «Paradise Hotel» i 2012, og vi husker henne godt for hennes mange humoristiske uttalelser og hennes lekne personlighet. Øyeblikk som hummer historien og edderkopp historien er de mest kjente for de som fulgte med på serien i 2012. Disse ligger ute på YouTube og har mange tusen seere 10 år senere. Hummer historien vant til og med Gullruten prisen i 2012 for «Årets tv-øyeblikk». Selv om hun ikke vant «Paradise hotel» er hun helt klart den deltakeren som fleste husker etter sesongens slutt.

Etter «Paradise hotel» var hun sammen med Are Schanke som også var med i samme tv-serie. Paret var sammen i 2 år.

Tiden etter «Paradise Hotel»

Til vanlig jobber Iselin som servitør i Oslo sentrum, samt at hun har diverse oppdrag som glamourmodell. Hun var også med i Staysman og Lazz sin musikkvideo «Lærerinnen» i 2015. I videoen opptrer Iselin som en underviser innen seksualfag, og låten og videoen fikk miksende tilbakemeldinger, men tross det steg den i popularitet. Den endte opp med å bli den mest sette norskspråklige YouTube videoen i 2017 med hele 19 millioner streams, noe som var mye på den tiden.

Hun deltok også i serien «Klovn til kaffen» med Espen Eckbo. Mange medier i landet omtalte klippet som «Hete scener» og det fikk mye oppmerksomhet og skriverier.

Musikkutgivelser

Iselin Michelsen har også gitt ut noen sanger. Hennes første sang «Chewing gum» vakte mye oppsikt og kommentarer. Hun ble kalt «Norges svar på Rebecca Black» og sangen ble nominert for verste låt prisen. Michelsen forsvarte seg fra kritikken og sa at hun hadde gjort så godt hun kunne, og sa at hun ikke bryr seg om at folk ler av sangen. Senere har Iselin gitt ut en julesang som heter «Santas summer». Hun sa hun ønsket å være den nye Mariah Carey. Sangen hennes fikk noe blandet kritikk.

Sosiale medier og personlige liv

Iselin har kanskje lagt musikk karrieren og «Paradise hotel» på hylla, men hun er fortsatt like aktiv på sosiale medier. Hun bruker ofte plattformene til å dele bilder og videoer fra sine daglige aktiviteter, samt å kommunisere med sine fans. Hun er også veldig aktiv på sider som Tiktok og YouTube. Hennes nyeste prosjekt er hennes OnlyFans side hvor du kan betale for å få eksklusivt innhold som bilder og videoer andre ellers ikke har tilgang til.

I 2017 var Iselin sammen med Realty kjendis Jonas Andersen. Etter en måned gikk paret hvert til sitt og fant ut at det var bedre å være venner. Hun har utalt i flere offentlige medier at hun er fornøyd med singellivet men også klar til å møte noen nye.