Kjendiser i hollywood og hudpleie

Er det noen som bruker mye tid og ressurser på utseende er det skuespillerne som lever av å se flott ut. Med stramm diett og treningsrutiner klarer mange eldre hollywood stjerner å holde formen. Uten glød og veltrent kropp blir det vanskelig å få rolle som ledende kvinne eller actionstjerne.

Innen mat så er det populært å spise sunn mat, mye basert på grønnsaker og frukt. Drikke er stort sett vann eller smoothies med gress, tang og tare. Alt dette gjør at huden ikke blir særlig preget av alderdom. Men legger du til røyking og normalt alkoholkonsum er det nok av frie radikaler som vil starte aldringsprosses av huden. Livsstil for å bevare et ungdommelig utseende er hardt arbeid. Noen er heldig med gener og konturer som holder huden strammere langt oppi 60 årene.

For oss andre er det kjekt å ha hudkremer og andre triks.

spa dame

Hva er kjendisenes triks?

 

Noen kjente tips kjendisene bruker for vakker hud:

Drikk bare vann!
Dette er nok en myte, men for vanlig folk er dette effektivt. Unngår du kaffe, te, brus og andre dehydrerende drikkevarer vil du unektlig både føle og se yngre ut.

Bruk kraftig solfaktor og hold deg i skyggen.
Solbrenthet skader huden, og en kraftig brunfarge vil gi mange rynker. Så liker du solen bør du bruke kraftig solkrem, og sørge for å bruke rikelig med fuktighetsgivende krem om natten. Se eksempler på kremer i denne nettbutikken.

Bruk mindre sminke.
Makeup som blokkerer huden er ikke bra over mange år. Du kan hjelpe huden med riktig bruk av ansiktsvask og serumer som gir oksygen og reparerer.

Ikke dusj på daglig basis.
Dusjer man ofte og bruker mye såpe, vasker man bort mye av hudens naturlige fettlag og huden tørkes ut. Det gode grunner til å dusje og vaske seg, men har man ikke svettet/ trent kan man droppe noen morgendusjer.

Stump røyken
Å nyte tobakk er en kjent årsak til rynkete og grå hud.

Vask ansiktet med iskaldt vann
Rimelig og effektivt triks du kan gjøre morgen og kveld. Kaldt vann får hudporene til å lukke seg, og når huden blir varm åpner porene seg igjen. Dette øker elastiteten.

Oljer og serum
De fleste kjendiser har noen favorittoljer de smører inn kroppen med. Og var det noe de gamle egypterne gjorde, var det å bruke olje på huden. Den tilfører fuktighet og gir en følelse av velbhag.

Kjendisene trener mye, og styrketrening strammer opp huden. Med planlagte treningsprogram for figurforming skaper kjente stjerner en ekstra flott figur. Bra for huden og bra for helsen.

You may also like...