Ny brusboks størrelse fra Coca Cola

colaboks
Freshe nye bokser fra Coca Cola – for deg som vil drikke litt mindre.

Den nye boksstørrelsen gir forbrukeren et mindre alternativ til andre emballasjestørrelser, og inneholder 54 prosent færre kalorier sammenliknet med 330 ml-boksen. Den nye boksen kommer som Coca-Cola og Coca-Cola zero.

–  Forbrukerne har fortalt oss at de ønsker flere valgmuligheter. Vi er opptatt av å gjøre det enklere for forbrukeren å gjøre det rette valget – enten det gjelder sukkerfrie produkter eller mindre porsjonsstørrelser. Mottakelsen av 375ml-flasken har vært meget god og med 150ml-boksen får nå forbrukerne enda flere muligheter til å velge akkurat den emballasjestørrelsen som passer sin livsstil eller behov, sier Stein Rømmerud, kommunikasjondirektør i Coca-Cola Enterprises Norge.

Coca-Cola er først på markedet med denne emballasjestørrelsen som tidligere er lansert med stor suksess i Sverige, Frankrike, Belgia og Nederland. Med 150ml-boksen fortsetter Coca-Cola å øke valgmulighetene for forbruker, slik at alle kan finne et produkt og en emballasjestørrelse som passer for dem.

–  Med denne boksen etablerer vi et nytt segment av tørsteslukkere på boks som vil nå nye målgrupper og som har hatt stor suksess i andre markeder, sier Stein Rømmerud.