Premier League i gang igjen

Manchester UnitedNå er endelig verdens største fotballiga igang igjen, og forrige helg var en fantastisk helg for de av oss som er ekstra glad i fotball. Fotballverden er full av kjendiser og penger, og i perioden vi går inn i nå er dette også kjernen i det hele. Nå er riktignok Premier League i gang igjen, men Silly Season holder det gående helt til overgangsmarkedet stenger 2. september. Frem til da kommer det til å florere med masse rykter – hvilken av fotballstjernene kommer til din fotballklubb?

City og Chelsea bruker penger

Det er ingen overraskelse at pengesterke City bruker penger. Selv om de ble nummer 2 i fjor og kom på andreplass også i FA-cup, er ikke det nok for eierne. Den gamle manageren er sparket, og Pellegrini har fått sjansen i år. City overbeviste mot Newcastle, så dette kan fort bli et rekordår for den blå delen av Manchester.

Ekspertene tror imidlertid at det er Chelsea som tar troféet i år. The Blues har nemlig fått tilbake José Morinho, en mann som nærmest er en legende i denne klubben. Han kjenner engelsk fotball inn og ut, og kan gjøre mirakler i denne ligaen.

Kjøp fotballbilletter

Dette kommer til å bli en av de beste sesongene i Premier League noensinne, og på papiret har klubbene aldri vært mer jevne – spesielt ikke i toppen. Hvis du lenge har hatt lyst på en fotballreise til England for å se Premier League, kan dette absolutt være riktig sesong.

Her er linker til Fotballbilletter.org til topp fire klubber i fjorårssesongen – her kan du finne de billigste fotballbillettene:

Du finner naturligvis billetter til andre lag også, ikke bare i engelsk Premier League, men også for øvrige ligaer i hele Europa.