Champions League og Manchester City mot United i intern konkurranse

Den internasjonale fotballsesongen er i full sving og Unibet tar en nærmere titt på Champions League og de to Manchester lagene City og United…

Gruppet spillet til Champions League er i full gang etter mandagens avspark. Det kommer til å bli mye fotball fremover med EM kvalifiseringene nesten over, Premier League i full sving og Champions League gruppespill gående til desember før knockout rundene og til slutt finalen.

Match dagene ser slik ut:

  • Match dag 1: 13-14 september
  • Match dag 2: 27-28 september
  • Match dag 3: 18-19 oktober
  • Match dag 4: 1-2 november
  • Match dag 5: 22-23 november
  • Match dag 6: 6-7 desember

De to Manchester lagene United og City er begge innstilt på å vinne gruppe spillet. Men etter å ha gjennomført første runde onsdag den 14. september, ser det ut til at det kan bli tøffere enn lagene hadde innbilt seg: Manchester United i gruppe C startet gruppespillet med ett møte mot Benfica der stillingen ble 1-1. Manchester City i gruppe A dro også i land 1-1 mot det italienske laget Napoli, der tidligere toppskårer Ryan Giggs reddet dagen med en utligner i andre omgang.

Det er første gang Manchester city har kvalifisert seg til Champions League, men City sin leder Roberto Mancini har uttalt at han var nervøs under onsdagens kamp, men at de vil ta igjen poengene i neste oppgjør mot Bayern Munich. Det er ikke en enkel gruppe Manchester City har trukket, og det er nevnt at det er en mye tøffere gruppe enn gruppen til rivalene Manchester United. Men Mancini har uttalt at han har full tro på laget sine prestasjoner og at det vil bli mindre nerver under neste kamp.

Manchester United er kjent med Champions League og nådde helt til finalen under fjordårets turnering der de ble slått av Barcelona 3-1. En av Manchester United sine spillere som har fått mye ros denne sesongen er Wayne Rooney. Han har allerede skåret 8 mål i løpet av de fire kampene spilt for Premier League hittil i sesongen. Det er mange som mener at Rooney er England sin beste spiller og at han for øyeblikket ligger på høyden av fotballkarrieren sin.

Selv om privat livet til Rooney har vært nokså turbulent og nokså omtalt over de siste årene, kan man ikke klaget på spillet på banen. Selv om spillet på hjemmefronten ikke ser ut til å få like mye ros har den nye sesongen ikke medbrakt noen nye skandaler. Da det i fjord ble gjort kjent at Rooney hadde vært utro mot kona Colleen mens hun var gravid i femte måned så det ut til at fotball karrieren kanskje ville bli påvirket av skandalen.

Men både karrieren og ekteskapet har klart seg. Det ser ut til at Colleen har skværet opp med ektemannen og så vidt vi vet har Rooney holdt seg på matta siden utroskapet i 2009 – Og forhåpentligvis kommer fotballstjernen til å holde seg kun til skåringer på banen fremover.

Du finner mer om fotball hos Unibet Norge, god fotball sesong!

You may also like...