Mobil tipping på en, to, tre

Er du glad i sportsnyheter eller bare en fan av tipping, men er stadig på farten? Ikke fortvil, Unibet forteller hvordan det du ønsker kun er noen få knappetrykk unna…

Det nyeste innenfor tipping er mobil tipping. Konstant tilgjengelighet, direkte oppdateringer, tipping i siste minutt, enkelt når du er på farten eller når partneren din har dratt deg med på søndags middag til svigermor mitt under sesongens mest spennende kamp. Ingen grunn til panikk, vi forteller deg hvordan du kan få mest mulig ut av tipping på mobiltelefonen din.

Det Unibet tilbyr mobiltelefonen din:

  • Live spill
  • Pre- match spill
  • Statistikker
  • Direkte oppdateringer
  • Innskudd og utbetaling
  • Unibet kontobevegelser
  • Spillhistorikk

Om du allerede er en registrert Unibet kunde trykker du der det står Logg inn og opprett en 4-sifret PIN kode for å få mobiltilgang. Er du ikke alt en registrert kunde er det enklere enn noensinne å bli en. Om du er ny hos Unibet, trykker du der det står Register Unibet account, fyll inn registreringsskjemaet før du oppretter den 4-sifrede PIN koden.

Nå trenger du ikke lenger å logge deg på dataen for å kunne følge med på satsninger og sports oppdateringer. Alt blir levert rett til mobiltelefonen din.

Det er mange som lurer på om man trenger en spesiell mobiltelefon eller operatør for å kunne spille på mobiltelefonen. Det er irrelevant hvilken telefon operatør du har, det eneste du trenger er en mobiltelefon som tilbyr internett tilgang.

Om du skulle være så uheldig og fortsatt sitte på en nokia3310 for eksempel, er det kanskje på tide å oppdatere mobiltelefonen din til en med flere funksjoner. Tjenesten er tilgjengelig for alle mobiltelefoner som støtter internett surfing og de aller fleste nye mobiltelefoner tilbyr denne funksjonen.

Angående kostnader for mobil tipping kommer det an på avtalen du har med mobiloperatøren din. Unibet tar nemlig ikke betalt for tipping på mobiltelefon, så kostnadene ved bruk av denne tjenesten er avhengig av prisene mobiloperatøren din tar for datatrafikk samt eventuelle kostnader for roaming hvis du anvender tjenesten i utlandet.

Videre, om du ønsker å benytte deg av tjenesten mens du er i utlandet må du undersøke om mobiloperatøren din tillater roaming i utlandet og det kan lønne seg å sjekke hvor mye de i så fall tar betalt for dette. Om operatøren tillater roaming i utlandet, er det ikke noe problem å ta i bruk Unibet mobil tipping.

Hvis du ønsker å gjøre ett innskudd må du logge deg inn på kontoen din og deretter klikke på alternativet som heter innskudd og ligger i høyre hjørnet på skjermen din, du kan bruke kredittkort til å overføre penger til din Unibet konto, eller du kan ringe kundetelefonen. Så snart du har gjort innskuddet vil beløpet være tilgjengelig på din konto innen noen få minutter.

Du finner mer informasjon på Unibet Norge sin hjemmeside.

Vi ønsker deg en riktig god fornøyelse.

 

You may also like...