Få et innblikk i hvem Carina Dahl er

Carina Jeanette Dahl er en velkjent Norsk kjendis som mange har sett på TV opp gjennom årene. Hun er kjent for å være en sanger, låtskriver, modell og reality TV deltager. Mange har fått innblikk og nærskap til Carina gjennom hennes egne sosiale medier, men også fra intervjuer på TV og i magasiner. Her vil du få et enda bedre innblikk i kjendisens liv og karriere.

Bakgrunn og karriere

Carina Dahl ble født 15 august 1985 i Trondheim, og ble først kjent da hun ble modell i starten av 2000-tallet. Karrieren hennes startet for fullt da hun på lik linje med å være glamourmodell, også satset på å være sanger. Mange fikk kjennskap til Carina gjennom hennes deltagelse i Melodi Grand prix. De fleste fikk også et enda nærmere og tettere kjennskap til kjendisen da hun ble med i reality programmet tigerstaden, hvor man fikk innblikk i hennes dagligliv. Carina ble også nominert til Spellemannsprisen i 2021 for kategorien Årets festmusikk.

Carina Dahl sin tilstedeværelse på sosiale medier

Carina har omkring 70 tusen følgere på Instagram, og omkring 11 tusen på TikTok kontoen sin. Trønderen promoterer sanger og musikk på sine sosiale medier, og gir som sagt et innblikk i sin egen hverdag. Hun har opp gjennom årene vært både ekstremt, samt lite tilstedeværende på sosiale medier. I 2018, så hun hat hun valgte å ta et steg tilbake fra sosiale medier da hun ville fokusere på musikken og turne.

Carina Dahl sitt kjærlighetsliv

Carina Dahl har hatt ulike kjærester opp gjennom årene, og hun har selv gått ut og fortalt om ulike brudd og det å være singel. Hun har tidligere pratet om hvordan året 2016 for henne gikk ut på å lære seg å være alene. Det var i 2016 at Carina og hennes daværende kjæreste Stian Lund slo opp, og valgte å gå hvert til sitt. Uavhengig av hvor vondt bruddet var for Carina, har hun i ettertid selv sagt at bruddet har vært en medvirkende faktor til å gjøre henne sterkere. I 2021 kom Carina ut og sa at hun har hatt en kjæreste i to år, hvor motparten under hennes stjernekamp deltagelse valgte å gjøre det slutt. Hvem som blir hennes neste kjæreste, forblir et spennende spørsmål!

Hvor er Carina Dahl i dag?

Carina Dahl er ikke uvant med å stå foran kameraene. Og nylig kom det ut at hun vil være en av flere norske kjendiser som vil delta i det kjente og populære programmet kompani Lauritzen. Programmet vil komme på skjerm til våren, hvor vi vil se Carina i nye situasjoner enn vi er vant med. Carina vil være en av de nyeste rekruttene hos Kompani Lauritzen sammen med andre velkjente norske kjendiser, deriblant Thomas Hayes, Vendela Kirsebom, Christopher Robin Omdahl, og mange fler.

Det har ikke vært de letteste tidene for Carina i det siste, da hun fikk vite at en av hennes nærmeste venninner ble funnet død i Tyrkia. Beskjeden kom som et fullstendig sjokk for kjendisen, og det er ingen tvil om hvor mye vennskapet betydde for Carina. Ønsker du å få bedre kjennskap til kjendisen, da er hennes jevnlige oppdaterte Instagram konto et godt sted å få starte!

You may also like...