John Barnes kommer til Norge!!!

Lørdag 31. august klokken 14.00 kommer den gamle Liverpool-helten John Barnes til Strømmen Storsenter for å selge og signere boka Liverpoolhelter , supporter- CD’en Justice for Hillsborough, samt Liverpool-spillertrøye.

john barnes norge

John Barnes spilte 10 sesonger for den britiske fotballklubben Liverpool, og fikk også med seg 79 landskamper for England. Dette gjorde 49-åringen til en av de mest populære spillerne i verden, og på lørdag kan du møte han på Strømmen Storsenter.

– John Barnes er en av de store fotballspillerne fra historien, og det er moro at han tar turen hit til Romerike. Liverpool-effektene selges ved scenen i den “eldste delen” av senteret lørdag klokken 14.00, sier senterdirektør Per Kristian Trøen på Strømmen Storsenter.

Barnes vil signere den rykende ferske CDen «Justice For Hillsborough» og den offisielle LFC-boka «Liverpoolhelter» der han er en av fjorten nøye utvalgte Liverpool-legender som forteller om livet på innsida av en av verdens mest populære fotballklubber. I tillegg signerer Barnes boka «Shankly – Rett fra hjertet» som akkurat har blitt sluppet på norsk i anledning at det er 100 år siden klubbens største ikon, Bill Shankly ble født.

 

– Cd-en som nå slippes er et samarbeid mellom Øra Musikk og Liverpool FC Supporters’ Club Norway og alt overskuddet går til Hillsborough Justice Campaign og Hillsborough Family Support Group. Saken fortjener all den fokus den kan få inntil et skikkelig rettsoppgjør har funnet sted og skylden er plassert. Det er 96 gode grunner til det, forteller Ragnhild Lund Ansnes, forfatter av Liverpoolhelter.

You may also like...