Justin Bieber kjørte ned fotograf med en Pick UP!

Popstjernen har mange grunner til å bli stresset da han ved uhell traff en paparazzi med sin Dodge Ram Pick up bil.

Ulykken skjedde i Beverly Hills, og i en video publisert bl.a. på CNN.com ser du mannen bli truffet av bilens høyre forskjerm. Da bilen veier ett par tonn, og hjulene har enorme dimensjoner, er dette ikke en bil du kødder med. Til Biebers forsvar så gikk fotografene i veibanen, og sperret han nesten inne. Et sted må Bieber få kjøre i fred, men Beverly Hills er nok ikke stedet han går usett av verdenspressen.

Sympatiske Bieber kjørte ikke videre, men stanset og bisto politi og ambulansepersonell. Justin har mye å tenke på om dagen. Nylig avlyste han resten av sin verdensturne, og sier han vil slappe av og ta seg en pause fra rampelyset.

Med inntekter på over 163 millioner dollar fra konserter i 2016 er det på tide at han heller tar en hvil i bakken, og samler krefter til å lage god musikk. Noe han virkelig har blitt bedre til de siste årene. Skulle han trenge å reparere bilen så kanskje han handler hos 12bildeler.no

Av Biebers siste suksesser som Decapito remixen er det låten til Major Lazer – Cold Water som setter han som en av 2000 tallets største popidoler. Hør låta her:


 

You may also like...