Mer opplagt med kaffe!

Vår medarbeider i Kjendislekkasjen.no ( Thomas, 41 år) jobber på kontor og var ofte sliten, utmattet og trøtt. Usunn mat, røyking og inaktivitet var i ferd med å gjøre min hverdag tøff og en daglig kamp.

frokost sigg og kaffe

  • Jeg har ikke spist en sunn frokost på 10 år, og grønnsaker skyr jeg som pesten.

Store inntak av snus og kaffe var oftest det jeg startet dagen med på kontoret.

En dag tipset en kollega meg om slankekaffen Coffee Zero med grønne kaffebønner og rikelig mengder krom. Hun følte seg mer opplagt og fikk mer energi på jobben.

«Jeg er skeptisk av natur, og har liten tiltro til mirakelkurer for det ene og andre». Samtidig virket det forlokkende å bytte ut den vanlige med kaffen, hvis det kunne gi en effekt..

Kaffe har lite kalorier og inneholder koffein som gir en oppkvikker.

– Jeg leste meg opp på grønne kaffebønner, daglig merket jeg at noe skjedde inne i kroppen. Samtidig etter mange år som støttemedlem på Elixia begynte jeg endelige å trene noen dager i uken.

  • Coffe Zero ga meg ekstra motivasjon i den tøffe tiden. Jeg googlet etter flere måter å få en bedre livsstil. Jeg byttet ut bollene med grovt brød i lunsjen! I en periode hadde jeg hele 12 kg smågodt stående i skapet ved Pc’en min. Dette svineriet kastet jeg rett i søpla!

En kopp med Coffe Zero før trening ga meg krefter til å ta i litt ekstra. Jeg gleder meg også til en kopp etter trening, en slags restitusjonskaffe!

Etter 10 uker med helsekaffen føler jeg meg 10 år yngre!  Se de fantastiske resultatene i bildet under:

yngre med kaffe