Politiet leder igjen efter Sinéad O’Connor

Amerikansk politi prøver igjen å spore opp den irske sangeren Sinéad OConnor, etter at de har mottatt et tips om at musikeren vil begå selvmord. Den irske sangeren Sinéad OConnor har flere ganger vært i medienes søkelys for flere kontroversielle ytringer om blant annet kvinner, misbruk og religion. Forsøk på sporing av O’Connor foregår over flere stater og flere etater er involvert.

Det var imidlertid ikke den 49-årige musikerens uttalelser som for under en måned siden vekket offentlighetens oppmerksomhet. Sinéad OConnor ble nemlig meldt savnet etter en sykkeltur, og en større politistyrke i den amerikanske delstaten Illinois lette med lys og lykter etter stjernen.

Etterlysningen fikk en stor medieoppmerksomhet fordi Sinéad OConnor tidligere hadde mottatt medisinsk behandling etter at hun hadde truet med å begå selvmord.

Artisten bak albumet «The Lion and the Cobra» ble imidlertid sporet opp funnet i god behold, men nå leter det amerikanske politiet etter at henne igjen. Det skriver flere medier, bl.a. The Telegraph.

Hadde planer om å hoppe ut fra bro
Ifølge The Telegraph mottok det amerikanske politiet en rapport fra det irske politiet, hvor det sto at Sinéad OConnor hadde planer om å hoppe ut fra en bro. The Telegraph skriver dessuten at Sinéad OConnors forsvinning enda ikke etterforskes som en sak, hvor personen direkte savnes og er forsvunnet, men at politiet forsøker å tracke henne.

Sinéad OConnor er best kjent for versjonen sin av det populære nummeret «Nothing Compares 2 U«, som er skrevet av den avdøde musikeren Prince.
connor

You may also like...