Rydd opp i økonomien- får råd til å leve som en kjendis

Lyser kontoen rødt sist på måneden? Har du ikke råd til å leve den livsstilen som du drømmer om? Heldigvis, så kan du optimere den økonomiske situasjonen din, ved å rydde opp i finansene. Les med her, for gode råd til hovedrengjøring av økonomien.

Derfor kan refinansiering være løsningen

Mange nordmenn opplever dessverre at økonomien løper løpsk, men heldigvis er det mulig å innfange den, før skaden blir for stor, og overskuelig. Det er helt alminnelige mennesker, som synes økonomien er vanskelig å styre, men det gjelder i høy grad også kjendisene. Hvis du leser sladderbladene, så kan du ikke unngår kjendisnyheter som handler om kjendisenes økonomiske utfordringer. Økonomiske utfordringer som kan ramme alle og enhver. Men, for å snu en vanskelig økonomisk situasjon, så handler det om å ta kontroll over problemet, før det kontrollerer en.

Hvis du har flere lån, som du har hatt vanskelig for å styre, og av den grunn har fått betalingsanmerkninger og inkassokrav, så kan en løsning være refinansiering med betalingsanmerkning. Refinansiering med betalingsanmerkning er et lån som du opptar med sikkerhet i boligen din, og som gjør at du får mulighet for å få slettet betalingsanmerkninger og krav. Men det er ikke en omkostningsfri løsning, faktisk kan det sies å være en litt dyr løsning. Du skal derfor overveie om du har mulighet for å komme ut av den økonomiske knipen som du er havnet i, på andre måter, før du søker om refinansiering.

Når det er sagt, så kan det for noen, være den eneste og beste løsning, til å få mulighet for å starte et nytt liv. Et nytt liv, hvor man endelig har mulighet til å leve sånn som man ønsker, tilnærmet livet til en kjendis!

Hvorfor skal jeg refinansierer?

Hvis din økonomi er påvirket av betalingsanmerkninger og inkasso krav, så kan du se langt etter et liv i sus og dus. Bankene vil nemlig ikke låne deg penger, og sannsynligvis også nekte å gi deg mulighet for refinansieringen. Heldigvis finnes det andre muligheter, nemlig spesialiserte banker som tilbyr refinansiering med betalingsanmerkninger. Det foregår på den måte at de samler alle lånene dine i et boliglån, samt betaler ut kravene dine. Pengene blir omgjort til et boliglån, med sikkerhet i boligen din.

Det betyr at det blir lettere for deg å overskue gjelden din, samt at du kan få en økonomisk ny start, uten betalingsanmerkninger. Men det er ingen hemmelighet at dette kan være en kostbar affære. Bankene tar seg nemlig godt betalt for jobben, da det er større risiko, på grunn av betalingsanmerkninger. Det kan derfor være en høy rente, samt dyre gebyrer i forbindelse med omlegging av gjelden. Du skal derfor overveie om det er den riktige løsningen for deg. Hvis du aksepterer de krav som medfølger refinansieringen, så kan det likevel være en gylden sjanse, til endelig å få ryddet opp i økonomien.

Hvis du lever sparsommelig i noen år fremover, og sørger for å tilbakebetale alt du kan på boliglånet, så kan du endelig begynne å leve ut den livsstilen som du drømmer om.

You may also like...