Bitdefender oppnår 100 % i to testkategorier utført av AV-Comparatives

I en test utført av AV-comparatives, har Bitdefender Norge fått topplassering i to av de viktigste kategoriene.

Bitdefender er et av verdens største selskap innen internettsikkerhet. 500 millioner brukere i 150 land sverger til nettopp denne løsningen.

Nå kan Bitdefender fortelle at de har vunnet to viktige kategorier i en uavhengig sammenligningstest av antivirusløsninger.

Scoren var på 100 % på Attack Test, som er den første noen gang utført av AV-Comparatives.

CISO ba om denne testen som et ledd for å finne ut hvilket verktøy som best kan ivareta firmaets sikkerhet.

Bitdefender er allerede et godt innarbeidet merkenavn som leverer gode og sikre løsninger for internettsikkerhet. De har lenge ligget på toppen av listene i ulike tester. Full pott i «Real-World Protection»- og «Enhanced Real-World Protection»-tester, underbygger påstanden om Bitdefenders posisjon i internettsikkerhetsmarkedet.

Resultatet viser hvilken kraft forreretningsløsningen GravityZone har til å beskytte datasystemer i alle spektre. I det daglige virke mestrer produktet å sette en stopper for ulike trusler firmaer til enhver tid kan møte på.

AV-Comparatives kunne også tildele Bitdefender «Advanced Threat Protection»-sertfikatet for bedriftsløsninger.

Det krevdes minimum 90 % score i den generelle «Real-World Protection»- testen for å vinne sertifiseringen i desember. Testperioden var på fire måneder, og man måtte ikke støte på mer enn 100 falske alarmer på ren programvare og nettsteder. For vanlig forretningsprogramvare var kravet null. Svært mange firmaer har ikke innsikt i hvor utsatte de er for angrep. Mange vet heller ikke når de er under angrep. Derfor er et pålitelig antivirusprogram helt essensielt.

Kilder: https://www.bitdefender.com/news/bitdefender-achieves-100-in-two-top-independent-testing-by-av-comparatives-3787.html