Dekorere for høytider og festligheter

Vinterhøytiden er en festlig tid på året.  Det er preget av fantastiske måltider og sammenkomster, å bake og synge julesanger.  Vi bruker vår tid på å sosialisere og handle, spille i snøen og reise.  For mange betyr høytiden fritid og mer tid tilbrakt med familie og venner.  I løpet av ferien underholder vi mer og inviterer folk til hjemmene våre.

Interiör, Design, Rummet, Kontor, Hem, Fastigheter

Kilde: Pixabay

Å dekorere for høytidene kan være en skremmende oppgave når vi tenker på Thanksgiving, jul og deretter nyttår i rask rekkefølge. Ved hjelp av noen viktige brikker for å bygge bro over de tre høytidene vil knytte sammen vår innredning og tillate noe av stresset av dekorere å bli fjernet.  Høytiden skal føles spesiell og distinkt.  Denne endringen i humør bør gjenspeiles i vårt hjemdekor.  Vi kan endre aksent stykker, puter, kommoder , kaster, kunstverk og tepper for å betegne forskjellen i sesongen og å varsle festlighetene i høytiden.

Å velge et høst, jul, og deretter fest tema innredning som er lett endret kan oppnås med riktig planlegging. Først må du sørge for at elementene du vil bruke for hvert dekortema er letttilgjengelig og sammensatt.  Merkede hyller eller poser for aksent stykker, tekstiler og lamper er en enkel måte å sikre at viktige dekorstykker ikke utelates når du bytter innredning.

Tepper  for store områder er lett å endre.  Et jordtonet teppe kan erstattes av et tradisjonelt flettet teppe i vinterfarger til jul og deretter igjen bli erstattet av et luksuriøst Flotaki teppe for nyttårsaftenfest.  Disse teppene kan gi store endringer i rommenes utseende med liten innsats.  Tepper gir et flott grunnlag for innredningen din og gir umiddelbar visuell endring, spesielt når du bruker lyse fargede tepper eller unikt mønstrede tepper som deretter kan fremheves ved å koordinere tekstiler i resten av rommet.

Å ha organisert og merket hyller vil tillate deg å enkelt sette bort høstfargede tepper og veggtepper i tide til jul.  Med dekorasjoner organisert vil juledekorasjoner være lett å sette opp rundt huset ditt fordi du kan få all dekorering gjort på en gang.  Nyttårsafteninnredning kan byttes til juledekorasjoner delvis eller totalt ved å utnytte koordinerende eller komplementerende aksenter.  Juveltoner eller metalliske aksenter kan legges til juledekorasjoner for en mer festlig atmosfære.  Julespesifikke dekorasjoner og aksenter kan fjernes for å gjøre sted for festaksenter og service.

Å dekorere for høytiden bidrar til å legge til magien i sesongen.  Vår hjemmeinnredning setter en tone for måten vi feirer på.  Å ha separate, men lett tilgjengelige og foranderlige dekorasjoner for Thanksgiving, jul og nyttår vil hjelpe oss å gå fra høytid til høytid sømløst og med minimal stress.  Våre dekorasjoner kan bidra til å reflektere vår glede i sesongen og vår feiring av hver høytid.

You may also like...