E-sigarett Vs. Clearomizer – Hvilke er Bedre?

Ikke sikker på hva slags e-sigarett å velge? En elektrisk sigarett kit, til eksempel Premium Box fra EQ Cigs, eller en tank med clearomizer? Vi bestemte oss for å teste og sammenligne de to.

Britney røyker esigaretter

Flere kjendiser kutter tobakken og tester esigaretter.

Runde 1 – Batterilevetid

En e-sigarett kit med oppladbart pakke gir deg muligheten til å lade batteriet når du er på farten uten at du trenger å bruke en strømkilde. Det har to batterier, slik at du aldri stå med et dødt batteri.

Clearomizern kan du ikke lade når du er på farten , men den har et batteri på 950mAh og varer lenge mellom hver lading. Clearomizern kan holde 1,8 ml e-væske, så du bør ikke gå tom for væske når du er borte et sted.

Etter første runde ser det veldig jevnt ut.

Runde 2 – Smaker

Pakken for e-sigaretten har plass til tre ekstra refill filtre. Med mange forskjellige varianter å velge mellom er det lett å plukke med seg flere i saken. En frisk mentol filter etter kaffen? En klassisk tobakk smak foran TVen? Du bestemmer.

Det finnes flere forskjellige smaker til clearomizern og du kan bruke andre selskapers e-væsker hvis du vil. Men du trenger mer enn en clearomizer å enkelt endre smak og dom er ikke så lett å ta med seg.

Så, clearomizern har flere smaker men med en e-sigarett kit, har du plass til tre forskjellige filtre for å ta med deg. Her må en dommer avgjøre hvilken som er best.

Runde 3 – Brukervennlighet

E-sigg kit er virkelig enkelt. Bare skru filteret på batteriet og den er klar til å bruke. For å lade, trykk den inn i ladesporet i ditt ladpakke. Lett!

For å bruke tanken, skru av clearomisern og deretter basen. Fyll den opp med e-væske og skru alt tilbake. For å lade, skru av clearomizern og koble batteriet til USB-lader.

Det er mer dreiemoment og litt pilligare å bruke tanken så denne runden vinner e-sigaretten.

Runde 4 – Utseende og preg

Hvis du nyte følelsen av å røyke en vanlig sigarett er ett e-sigg kit nærmest. Størrelsen og vekten er utformet slik at det føles som å holde en tradisjonell sigarett, men lyser blått fordi det ikke ska ut som en.

Tanken med clearomizer vil definitivt ikke forveksles med en vanlig sigarett. Når det gjelder å vejpa gir det bedre kontroll over hvor mye damp som produseres. Store flares eller delikate puffs, begge gir en herlig smak.

Så resultatet? Vi synes det er en delt avgjørelse. Det er opp til deg å bestemme.

You may also like...