Slapp og sliten på jobben?

På mange arbeidsplasser har man egen kantine for ansatte. Men majoriteten av norske arbeidstakere må nøye seg med tørre brødskiver og kaffe på termos. Og mange glemmer å ta med seg mat, og lunsjen blir mest stress. Å ha sultne og tørste ansatte gående rundt med lavt blodsukker er ingen optimal løsning. Finnes det løsninger?

Vi i Kjendislekkasjen har jobbet mange steder, og har noen ideer til hvordan man kan løse dette til en billig penge.

Å starte egen kantine med kokk og oppvaskhjelpere gir nok ferskest og best mat. Store bedrifter oppretter kaffebar med små retter som smørbrød, baguetter og kaker. Er du en liten bedrift og har små kontorlokaler må man tenke annerledes. Et minikjøkken og kjøleskap vil dekke manges lunsjbehov, men det hjelper ikke de som er fysne på noe ekstra.

Få på plass en god gammeldags vareautomat! Den kan fylles med lefser, baguetter, sjokolade, chips osv. Maskinen blir også et høydepunkt og gir en liten barnslig glede når produktet hentes ut av luken. Har du ansatte som jobber overtid og sent, vil denne settes stor pris på.

automat med mat og snacks
Bilder lånt fra leverandøren Sodexokaffe.no

Det er også mulig å tjene penger med en slik maskin. Kjøper du isteden for å leie, og har mange ansatte, kan det fort bli en ekstrainntekt.

Næringsbygg og kontorlokaler kan også tjene ekstra på sine leietakere ved å sette både mat og brusautomat i sine inngangspartier. Idrettsforeninger som er avhengig av dugnad i kiosker, kan også skape mindre stress ved å sette opp automater i idrettshaller og klubblokaler.

God lunsj! Hva var det i dag? Brødskive med gulost…