Anmeldelse Red Dawn – med Adrianne Palicki

Filmen Red Dawn er nå tilgjengelig på både bl.a. ViaPlay og Get filmleie. Så hvorfor bør du se filmen Red Dawn? Liker du action og krigsfilmer vil du også like Red Dawn, og den er også en ungdomsfilm som vil appelere til deg som liker «Hunger Games» og «Twilight» filmene. Er du mann er også sexy Adrianne Palicki grunn nok til å se Red Dawn.

nude-adrianne-palicki
Nesten nakne Adrianne Palicki fra Red Dawn

Remake av Red Dawn

Red Dawn ble egentlig laget i 1984, og da med unge stjerner som Charlie Sheen og Patrick Swayze i hovedrollene. Her blir en liten fjellby i USA angrepet av russiske og cubanske fallskjermtropper, og 3 verdenskrig er i gang. Denne filmen ble forbudt i Norge, trolig pga det  propagandiske innholdet. Filmen bar tydelig preg av at USA’s militære PR avdeling manet ungdom til å starte gerilija mot alle invaderende styrker. Men på tross av dette har filmen holdt seg godt, og anbefales for å forstå Red Dawn universet.

Dagens Red Dawn film har mange likheter, men istedenfor kamp i fjellene er det mer urban krigføring. Russerne er byttet ut mot Nord-koreanere!! Som er helt sprøtt, da en invasjon fra Kina er mer sannsynlig, men dette stoppet filmselskapet for å få vist filmen på det kinesiske filmmarkedet.

Anmeldelse-Red-Dawn
Chris Hemsworth
Adrianne Palicki
Josh Hutcherson
Josh Peck

Helt grei actionfilm med mye fokus på bror/ søster forhold og resten av vennegjengen. I tillegg får du se mange grusomme Nord-Koreanere blåst til fillebiter av patriotisk amerikansk ungdom.

Og vi tar med et bilde til av Adrianne Palicki!

Sexy lange legger
Lange legger kan ses i Red Dawn! Se hvor fort hun løper i filmen.. øhh