De som ruler Champions League

Gruppespillet for Champions League har nådd runde nummer tre og avsluttes i løpet av kvelden. Vi tar en kikk på hvem som ligger på topp i de forskjellige gruppene, odds til de forskjellige kampene er å finne på Unibet…

For dere som trodde det skulle bli stille og rolig på fotballfronten med den norske sesongen over, der tok dere nok grundig feil. Champions League er i full gang og vi har nådd runde nummer tre i gruppespillet med kamper spilt tirsdag 18. oktober, og resten avsluttes i kveld.

Manchester City som er nykommere i Champions League har hatt en tøff start, men beviste i går kveld at de ikke har nådd ligaen ufortjent. Mange mener at 2-1 stillingen til City var mer flaks enn talent, men City sin sjef Mancini mener at Manchester City kun kommer til å spille bedre og bedre ettersom selvtilliten øker i ligaen.

Det er allikevel ikke Manchester City i gruppe A som fortjener mest oppmerksomhet. City ligger på plass nummer tre, mens det tyske laget Bayern München topper gruppen med sine syv poeng. Bayern har imponert hittil i sesongen med den ene seieren etter den andre, men under tirsdagens kamp ga Napoli det tyske laget en riktig utfordring. Resultatet endte uavgjort 1-1, Bayern hadde en super start med en tidlig skåring fra Toni Kroos. Men Napoli var ikke villige til å la Bayern stikke av med seieren og i det 39ende minuttet av kampen utlignet Holger Badstuber stillingen til 1-1, selvmål eller ikke – kampen endte uavgjort.

Ett annet lag som virkelig har imponert i sin gruppe er Real Madrid. De fortsatte sitt fantastiske spill under gårsdagens oppgjør mot Lyon, der stillingen endte 4-0 til det Spanske laget. Det er Real Madrid sin tredje seier på rad og legger dem hele fem slots foran nummer to i gruppe D, nemlig Ajax med sine 4 poeng.

Inter Milan rykket også opp som nummer én i sin gruppe etter 1-0 seier over Lille. De ligger nå på topp i gruppe B med 6 poeng, to poeng foran det russiske laget CSKA Moscow.

Ett annet Manchester lag som allerede har gode erfaringer fra Champions League er Manchester United. Etter gårsdagens 2-0 vinn over Otelul Galati i gruppe C rykket United opp til en andre plass i gruppen. Benfica topper gruppe C med sine 7 poeng, mens Manchester United ligger hakk i hælene sine 5 poeng.

Gruppe E, F, G og H spiller deres tredje runde i gruppespillet i kveld. Chelsea ligger for øyeblikket på topp i gruppe E, Marseille på toppen i gruppe F, Apoel Nicosia leder gruppe G og AC Milan som nummer én i gruppe H rett foran snuten til den spanske favoritten Barcelona.

De mest spennende kampene i kveld er kanskje Marseille mot Arsenal og Valencia mot Leverkusen, ikke glem å ta en titt på Unibet for å sjekke oddsen til alle kampene.

Vi ønsker deg en riktig god fotball fornøyelse.