Dette vet vi om det nye James Bond-spillet fra IO Interactive

James Bond har vært en klassiker siden den første filmen så dagens lys i 1962. De fleste filmer det lanseres oppfølgere av mister populariteten med tiden, men for James Bond-konseptet er det annerledes. I dag – over førti år senere – dukker det stadig opp nye filmer, og temaet har slått rot innenfor flere industrier, inkludert spillindustrien.

Project 007

Spillgiganten IO Interactive har gått all inn på James Bond-konseptet i sin nyeste satsing – Project 007. Det er mye som er uvisst ved spillet enda, men det vi vet helt sikkert er at du får prøve deg i James Bonds sko, som agent, og skal løse helt nye oppdrag som aldri før er vist på film. På nettsidene deres kan du allerede nå se en teaser for hva som venter, og basert på denne har vi mye godt i vente.

James Bond-spill finnes allerede

Selv om Project 007 vil bli det første James Bond-spillet i sin klasse, finnes det flere spilltitler basert på James Bond der ute allerede. Blant annet finnes det spilleautomater med James Bond-tema på casinoer på nett, og det har tidligere kommet flere videospill, med varierende popularitet. At filmer påvirker spillingen vår er ingen hemmelighet, og spilleglade verden over venter i spenning på hvordan teknologien og utviklerne har valgt å møte utfordringen ved et nytt James Bond-spill.

Et konsept som fenger

Hva som har gjort James Bond så populært, er ikke godt å si. Svaret er nok en sammensetning av flere elementer, men opp gjennom årene har han blitt en elsket karakter – nesten en virkelig person – og å forestille seg en verden uten han virker umulig. Filmene er stappfulle av action, og selv om historiene som regel ender på den samme måten, er oppbygningen og tematikken forskjellig hver gang. Dette gir grobunn for god underholdning, perfekt når vi vil slå i hjel tid.

De karakteristiske Bond-pikene har så klart også fått oppmerksomhet verden rundt, og hver gang en ny film skal lanseres råder det stor spenning rundt hvem som spiller den kvinnelige hovedrollen. Den kanskje mest populære Bond-piken gjennom tidene er Ursula Andress, som spilte i Dr. No – den aller første filmen.

Også her til lands har James Bond alltid vært et populært konsept blant både den yngre og eldre generasjonen, men spesielt de siste årene har filmene fått mye oppmerksomhet fordi enkelte scener har blitt spilt inn i Norge.

Når slippes spillet?

Det jobbes hardt for å få Project 007 ut på markedet. Men det er store sko som skal fylles, og målet er lansere et spill med en helt original James Bond-historie. Da kreves god planlegging, og ingenting kan etterlates til tilfeldighetene. Derfor har utviklerne satset seg inn på 2022.

Med andre ord tar det en stund før vi får leke at vi er sjefen selv, men frem til det er det bare å kose seg med noen av de mange James Bond-filmene som finnes – bedre oppvarming finnes ikke. Husk at du også kan melde deg på nyhetsbrev på nettsidene til IO Interactive. På den måten får du beskjed så snart mer informasjon er tilgjengelig.