5 kule og morsomme måter å kurere kjedsomhet på nettet i 2020

Dagens scenario og situasjon er uten sidestykke i verden slik vi kjenner den, og det er ingen overraskelse at folk opplever problemer de aldri har støtt på tidligere i livet.

Å måtte holde seg innendørs over lengre tid for å holde seg trygge er ikke noe vi er vant til, og sist gang store deler av menneskeheten opplevde noe sånt, var under verdenskrigene. Da var det imidlertid krig som var problemet, og ikke en pandemi som kan drepe titusenvis av mennesker. Vi må fortsatt holde oss hjemme fra til en vaksine er på plass, men det trenger ikke nødvendigvis bety det samme som å kjede seg! Det finnes en rekke ting du kan gjøre mens du er hjemme for å slå i hjel tiden, og prøve å ikke tenke på den anspente verdenssituasjonen. Her får du fem ting du kan prøve!

Å meditere viktigheten av mental helse har kanskje aldri vært viktigere enn akkurat nå, hvor mange mennesker har en begrunnet frykt for seg selv og sine kjære. Derfor er det enda viktigere at vi både mediterer og benytter andre virkemidler for å roe oss ned. Å meditere vil hjelpe oss å være bevisst øyeblikket og omgivelsene våre, og derfor skape en følelse av ro, som vil gi de daglige gjøremålene mening uten å være overveldende.

Tippe på oddsen – Gambling på nettet har blitt svært populært over hele verden de siste par månedene, særlig under nedstengingen mange land har vært igjennom. Heldigvis er sport åpnet opp stort sett over hele verden, noe som gjør det mulig å spille på oddsen og vinne stort hos norske oddssider. Det å spille på f. eks. en fotballkamp og så følge med på hvordan det går, gjør kvelden litt mindre kjedelig selv om man må sitte inne!

Trening – Fysisk trening er kanskje en av de beste måtene å slå i hjel tid på, samtidig som det også frigjør endorfiner i kroppen som gjør en i bedre humør! Trening kan gjøres uten behov for dyrt utstyr, hjemme, og det finnes et stort utvalg opplæringsvideoer på nettet og sosiale medier. Det er ekstra viktig å trene når man ikke har muligheten til å dra på treningssenteret eller komme seg ut i marka på tur. Trening gjør noe med hodet, og kroppen, og det er lett å spise på seg et par kilo når man sitter på hjemmekontor hele dagen og i sofaen hele kvelden.

Lær deg noe nytt – Nettet har så mange måter folk kan lære seg nye ferdigheter på. All fritiden du har tilgjengelig nå kan brukes til noe produktivt, som å lære deg noe nytt på nettet. Det kan være å spille et instrument, studere et bestemt emne, eller bare lese deg opp på noe for å lære deg mer. Flere nettbaserte læringsplattformer har hatt gode tilbud og rabatter for å hjelpe folk de siste månedene, ettersom de har hatt økt etterspørsel siden folk har holdt seg innendørs.

Se noe på nettet – En annen herlig måte å holde kjedsomheten unna er å se på filmer og TV-serier på nettet. Det finnes massevis av strømmetjenester hvor det nesten er for mye innhold tilgjengelig. Problemet er egentlig ikke å finne noe å se på, men å velge hva man vil se på. Du kan velge å se noen av dine gamle favoritter på nytt igjen, eller se noe helt nytt – enten sammen med familien din eller helt alene!

You may also like...