Hvorfor etablere en morgenrutine?

Hva er det de fleste som lykkes har til felles? Vel, de aller fleste entreprenører og store stjerner, har til felles det er at det har en morgenrutine. Hvordan morgenrutine ser ut, varierer fra person til person, men den har allikevel samme virkning. Det å starte dagen uten å kaste bort tid, er noe som vil gjøre deg mer produktiv videre i dagen din.

Grunnleggeren av Facebook har flere ganger fortalt hvordan han eier 50 stykker av den samme t skjorten. det samme gjelder bukser. han trenger da ikke å kaste bort noe tid på å vurdere hva han skal på seg, da dette er en del av en allerede etablert rutine. Eksperter mener vi har en viss mengde energi å bruke på beslutninger hver dag, og om vi bruker opp disse allerede morgenen, vil ting bli mer slitsomt resten av dagen.

Enten vi snakker om tidligere president Obama, eller den kjente talkshow vertinnen Oprah, har de ikke flere ganger påpekt viktigheten av en morgenrutine. Denne setter intensjonen for resten av dagen, hva får deg på rett spor allerede fra morgenen av. or noen kan en morgenrutine inkludere å lese Økonominyheter.com før frokost.

Så hva vil du ha igjen for å etablere en morgen rutine? Det vil rett og slett gjøre dagen din mer effektiv og produktiv. du vil da allerede fra morgenen av ha klart for deg intensjon for dagen, og jobbe mer målrettet mot målene dine. La oss se nærmere på hvordan en morgenrutine kan se ut. Hva som passer best for deg vet du selvfølgelig aller best selv.

Spar på energien

vi bør ikke bruke opp alt kruttet allerede morgenkvisten. Når vi etablerer en rutine for alt som skal gjøres, trenger vi ikke å kaste bort tid på å tenke over disse tingene. Vi vil da handle automatisk å gjøre de tingene som vil bidra til å gjøre dagen vår bedre. For noen vil det å starte dagen med disse meditasjon, været en perfekt del av en morgenrutine.

Det er meditere har vist seg gjennom forskning og direkte opplevelse fra tusenvis av mennesker, å være svært effektivt. de får ned stressnivået i kroppen, vi gjør deg mer til stede i livet ditt og bidrar til et høyere nivå av velvære. Meditasjon er lett å lære, og vil været lønnsomt for de aller fleste å ta seg tid til.

Så hva skal du spise om morgenen? Hvorfor ikke lage en rutine hvor du spiser næringsrik mat som vil legge et godt fundament for resten av dagen? Noen liker å lage en grønn juice er ferske bladgrønnsaker, mens andre er fornøyd med en god porsjon havregrøt med bær.

Ved å sette en bevisst intensjon for dagen kan du lettere holde deg på det sporet du ønsker. Det kan være en intensjon om hva du ønsker at dagen skal bringe, Eller hvilken del av deg selv du vil ta i bruk. Så Hvordan ser din morgen rutine ut? er morgenen fullt med stress og mas, er du tar deg tid selv å gjøre morgenen til en fin stund?

You may also like...