Disse kjendisene er avhengige av spill på nett

Selv om spilleglede og spilleavhengighet kan ramme alle og enhver, svir det nok litt mer i lommeboken til middelklassen enn hos kjendiser som håver inn mange millioner dollar hvert eneste år. Likevel er det ikke alltid pengene det handler om, men spenningen. Det er fullt mulig å ha det gøy med spill på nett hos https://rabona.com/no/ og bruke det som en hobby. Derimot er det ikke alle kjendiser som har klart å holde på det som en hobby, og har virkelig latt det gå langt nedover i pengesekken – hvor de har bygget opp gjeld på hundretusenvis av dollar og blir stemplet som spilleavhengige. 

Penger er ikke alt

Selv om mange av oss vanlige jordboere skulle ønske at vi kanskje hadde samme suksess og rikdom som kjendiser, er det ikke bare gull og glitter når man kommer over på andre siden. Med såpass mye penger som kjendiser tjener, er de glade i å leve en luksuriøs livsstil og kjøper mye de ikke trenger. Alt fra kjoler med prislapper lik flere årslønninger eller luksusbiler i flust og eiendommer vi andre bare kan drømme om, kan man trygt si at jo mer penger man tjener, jo mer bruker man også.

Derfor er det også mange kjendiser som tyr til gambling. Spillet handler ikke om den store jackpotten, men heller om spenningen som kommer med alt fra pokerturneringer til spill på nett. Det å vinne er selvsagt et mål for alle og enhver, men for de aller rikeste er det ikke pengene som betyr noe. Selv om de kanskje klarer å betale tilbake gjelden raskere enn andre, er det likevel mange kjendiser av verdensklasse som setter seg selv i stor gjeld og spiller bort mye mer enn de har.

De rikeste har faktisk råd

En av de aller mest kjente ansiktene blant Hollywoods spilleavhengige er kanskje Ben Affleck. Han er en suveren skuespiller og har håvet inn milliarder av kroner iløpet av karrieren sin. Derimot har han hatt flere turer innom rehabilitering for alkoholproblemer og spilleavhengighet. Han har lært seg å være en mester på korttelling, noe som har gjort det mulig for han å vinne store gevinster – selv om han også har spilt bort både lønninger og gevinster i adrenalinrushet. Kanskje spill på nett ville vært bedre for kjære Ben, slik at han ikke har samme mulighet til å forutse spillet på det fysiske casinoet. Problemet til Ben har nemlig ikke vært å spille bort penger, men å spille og vinne store gevinster.

Charlie Sheen er også et kjent navn som har hatt sine problemer gjennom tidene. Mest kjent fra Two and A Half Men, har han også vært i nyhetsoppslag for sine utspill med gambling. Hans ekskone sa til medier i 2006 under skilsmissen at han pleide å gamble for rystende 200.000 dollar, mer enn to millioner kroner, hver eneste uke. Derimot skal det også sies at han på den tiden mottok en årslønn på over 500.000.000 kroner, en ukeslønn på over 9 millioner kroner. Med andre ord hadde han mer enn god nok råd til å sløse bort 2 millioner kroner i uka på gambling.

Ny era med spill på nett

Nå er det enklere enn noen gang å ha tilgang til spill på nett. Derimot er det viktig å alltid sette forhåndsregler for å ikke ende opp som spilleavhengig. Å spille spill på nett kan være moro i ny og ne, men det er lurt å vite hva man kan ta seg råd til. Det er nemlig veldig få av oss som har råd til å spille bort 2 millioner kroner i uka som Charlie Sheen, eller har så mye erfaring som Ben Affleck til å vinne så og si hver turnering vi melder oss på.