Lene Alexandra

I dag er Lene Alexandra (f.1981) en travel foredragsholder, personlig trener, mental trener, livstils Coach, kostholdsveileder og mye mer.  Hun er et bevis på at man kan gjøre store karriere endringer om man virkelig ønsker det, og det er noe hun fokuserer på når hun hjelper andre. Hun vet hva hun prater om, ettersom hun selv har hatt mange forskjellige karrierer og er en meget allsidig person.

Modellkarriere

Lene Alexandra startet sin karriere som glamourmodell på starten av 2000-tallet. Hun var på denne tiden en del av en bølge av norske glamourmodeller, og var en av de mest kjente sammen med Helene Rask og Aylar Lie. Hennes bilder kom i de fleste av Norges mest kjente “manneblad”, og var dermed en sann “kjendis” allerede fra starten av 20-årene hennes. Det blir fortsatt tatt mange bilder av Lene Alexandra, men det er som regel bilder som blir lagt ut på hennes instagram, hvor det fokuseres mere på hennes daglige liv og trening.

Tidlig musikkarriere

I 2007 slapp Lene Alexandra singelen “My Boobs Are Ok”. Sangen ble en kjempe hit og ble spilt hyppig på russetreff og av russen generelt i 2007. Den medfølgende musikkvideoen med Lene Alexandra i fokus ble også veldig populær. Singelen ble også populær i andre europeiske land, og hun klarte å nå seg opp blant de top 10 i Finland såvel som Norge. Denne neste singlen hun slapp var “Hot Boy, Hot Girl” og til slutt kom hennes første album i 2008 ved navn “Sillycone Valley”. Hennes musikk på denne tiden, var fengende, melodisk og dansbar. Hun hadde en humoristisk innfallsvinkling, og la ikke skjul på hennes karriere som glamourmodell, men lot den heller være del av hennes musikk.

Melodi Grand Prix og senere musikk

I 2008 forsøkte hun seg på Melodi Grand Prix med sangen “Sillycone Valley” men kom ikke med til finalen. I 2010 prøvde hun seg igjen på Melodi Grand Prix, men kom heller ikke til finalen. Hun var på denne tiden en virkelig etablert kjendis i Norge, og etter å ha blitt sett både på fjernsynet, i manneblader samt å ha spillet live musikk og blitt spillet i radioen, så hadde hun nå blitt et kjent navn i mange sfærer. I 2012 skiftet hun musikalsk stil og gikk i en mere pop-jazz retning. Utgivelsen av hennes EP ved navn “Try to Catch Me” var et tydelig tegn på dette skiftet.

Trening

Tidlig i Lene Alexandra sin karriere var hun med i skal vi danse (i 2008). Hun vant skal vi danse og fikk visst Norges befolking at hun kunne mere enn bare i bli tatt bilder av og synge. Hun hadde en utrolig kropps-koordinasjon og styrke, noe man kunne se i hennes dansing. Hun har senere utdannet seg som personlig trener. Hun har vært særlig åpen i media om hennes holdninger til trening og hun har som foredragsholder også fokusert mye på dette. Hun har også konkurrert i både Fitness og styrkeløft i både Norge og utlandet og gått gode plasseringer.

You may also like...