Bli inspirert av kjendisene

Det å følge med på hva kjendiser gjør, kjøper og liker er noe vi har interessert oss for helt siden begynnelsen, og hvis man tenker over det, så er det egentlig ikke så veldig rart. For det å ville ha det samme som de som setter trendene og er i fokus har, kan gjøre at vi føler oss litt nærmere dem og den oppmerksomheten vi kanskje drømmer om selv. Dette er noe som brands over hele verden bruker som en del av markedsføringen sin mer enn noensinne før og er hele grunnlaget bak at så mange influensere kan leve at å være nettopp influensere.

I populærkulturen er det ofte kjendisene som setter trendene for hva som er og kommer til å bli populært fremover. Men dette er ofte ting vi ikke har råd til, fordi de ofte har en litt annen adgang til ting, en litt annen økonomi og ikke minst en litt annen livsstil enn det folk flest, som oss har. Men dette betyr ikke at vi ikke kan la oss inspirere og et bra sted å begynne er tilbehør! For enten det er en neglelakk eller et kult iphone 13 mini deksel, eller noe helt annet, kan det å velge ut småting være nok til å gi oss den gode følelsen.

Kult tilbehør er et bra sted å begynne

Faktisk er det sånn at de store motehusene for eksempel begynte å produsere tilbehør, for at flere skulle få muligheten til eie en liten del av alt det de rike hadde råd til. Så det å begynne med tilbehøret er absolutt et bra sted å begynne. For det å la seg inspirere handler jo ikke om å kopiere, men å inkludere de elementene man liker fra andre inn i sin egen stil og sitt eget uttrykk – enten det gjelder klær, ting, interesser eller andre ting. Det å gjøre det til sitt eget, er der det virkelig får mening.

For noe vi ser mer og mer, er at mange har lyst til å kopiere stilen til noen de ser opp til, enten det er å kjøpe de samme tingene, som for eksempel det mobildekselet de har, eller noe helt annet, eller kopiere stilen deres. Men dette er ikke noe som vil gi deg særlig mye glede over tid, for det å ha sitt eget, autentiske og personlige uttrykk som en del av stilen sin, er noe som er helt essensielt for at vi har det bra med oss selv. Så det å hente inspirasjon er mye mer viktig å ha som fokus enn å faktisk bare kopiere.

Det er i møtet med deg og den personlige stilen din, at de elementene du henter inn, kommer til å skinne. Man skulle kanskje ønske at man hadde litt mer enn det samme dekselet som en man ser opp til, men det å gjøre det til sitt eget, som en del av sin egen stil, er likevel mye kulere enn hvis man i teorien kunne kopiere mye mer enn det.