Introduksjon til Langoddsen

Det er både morsomt og populært å tippe på sport, og det er mange som velger å gjøre det på fritiden. Det gjør hver enkel kamp enda mer spennende, og gir til og med muligheten til å tjene penger, dersom man gjør de rette valgene. Dette er selvsagt ikke alltid så lett, og man kan ofte ta feil når det kommer til gjettingen, men noen tips kan gjøre det lettere for deg å spille strategisk. Det finnes flere forskjellige måter du kan tippe på, og en av dem er Langoddsen.

Norsk tipping sin oddsportefølje består i dag av Langoddsen, Liveoddsen og oddsbomben. Den første har vært med siden begynnelsen, og er også det oddsspillet som det omsettes mest på. Denne spillformen gir daglige spillmuligheter og du kan raskt og enkelt plassere bets på arrangementene og enkeltkampene du synes er mest spennende. På denne måten kan du alltid tippe på det laget du liker aller best, for å legge til litt ekstra spenning i kampene.

Slik spiller du

På Langoddsen finner du en minsteinnsatts på 10 kroner, som skal settes inn. Etter dette kan du sette inn en og en krone opp til 500kroner per rekke. Oddsen kan forandre seg frem til spillet avsluttes, men det spilles med fastsatte odds. Det er den oddsen på tidspunktet du spiller som gjelder når premien til slutt skal beregnes.

Du har muligheten til å spille på mange enkeltbegivenheter, men det er kun lov til å ha inntil 10 spillobjekter på samme rekke. Ved et slikt tilfelle vil man kalle det dobbel, trippel osv. Du må ha alle på rekken riktig for å vinne. Dette gjelder imidlertid ikke når du spiller systemspill, som for eksempel dobbeltsystem, trippelsystem og firling system. Her trenger du nemlig ikke å ha alle valg riktig, og du vinner med 2,3 og 4 riktige. Med slike system kan du også vinne flere ganger på et og samme spill. Gevinsten avgjøres av hva oddsen var på tidspunktet du spilte, og hvor mye penger du la inn.

Den tradisjonelle oddsen
De fleste erfarne tippere er godt kjent med Langoddsen, og det regnes ofte som den tradisjonelle måten å spille odds med faste odds på. Fotball er helt klart den største sporten når det kommer til Langoddsen, og hver fotballkamp kan by på mer enn 30 spillmuligheter. Et spill som dette skal plasseres før spillestart, så pass på å plasser veddemålet ditt før det er for sent. Hvis du ikke fikk tippet tidsnok kan du også tippe på Liveoddsen

Norsk tipping

Hos norsk tipping kan du tippe på blant annet fotball, ishockey og håndball som det er hovedfokus på. Du kan også teste ut tipping på øvrige sport som golf, tennis, sykkel og basketball. Vi nordmenn er jo også veldig stolt av vintersporten vår, så du kan selvsagt også tippe på ski-VM og annen sport i denne kategorien.

Før du begynner å tippe og bruke penger på oddsspill er det viktig å sette seg inn i hvilken type spill du driver med, og hvordan reglene fungerer, slik at du alltid spiller trygt.