Drømmer du om å bli rik og berømt?

Mange av oss går rundt med en drøm om å leve et luksuriøst kjendisliv, men ofte forblir det hele bare en drøm. Les med her for å få inspirasjon til hvordan livet ditt kan få et dryss av stjernestøv?

Få en karriere online 

Det velter nye influensere ut av skapene, over hele det langstrakte Norske land. Det er komikerfruer, treningsfruer og pilotfruer, men også pappabloggere, matentusiaster og stylist eksperter. Det som de alle har til felles, er en voksende kjendistilværelse, samt en selvstendig karriere som bloggere, og såkalte influensere. En attraktiv selvstendig tilværelse, hvor man arbeider ut fra egne interesser, og som sin egen sjef. Det kan være du tenker at det kunne du gjort like godt, eller bedre? Hvorfor ikke prøve å starte din egen blogg, og få litt kjendisfølelse inn i hverdagen?  

Før du går i gang, skal du være klar over at det tar mye tid, spesielt tiden man bruker til å interagere med følgerene, fyller mer enn man tror. For at du skal tjene penger på annonse inntekter, så er du nemlig avhengig av en stor, og lojal følger skare. 

Start din egen blogg 

Som sagt er det mange blogger spirer, som kjemper om oppmerksomheten. Det kan derfor være en god ide at du har en nisje, som du interesserer deg for, og kan skrive spennende og engasjerende om. For å skape en interessant blogg skal du faktisk har flair for at skrive, ta bilder og produsere små videosnutter. Selv om det krever hardt arbeid, for at du skal lykkes som influenser, så kan det være en spennende måte å tjene penger på. Og hvis drømmen er berømmelse, så kan det være din måte å få et kjent ansikt på, selv om det bare er innenfor en bestemt nisje. 

Start i det små, også kan du finne din stemme og stil på veien. 

Flere måter å tjene penger på, online 

Når du har fått bloggen startet, så kan det ta noe tid før du bryter igjennom lydmuren, og kan leve av det. Det er derfor en god ide å tenke alternative inntjeningsmetoder. Det er nemlig flere muligheter for online inntjening. Hvis du har et gambler- gen, så kan det være du skal spille online. Hva med å gjøre som så mange andre kjendiser, nemlig prøve lykken på online poker spill?  

Hvis du har luft i økonomien, og flair for investeringer, så er det mange spennende investeringsmuligheter online. Mange velger å kjøpe aksjer. Fordelen med aksjer, er at du kan investerer i et selskap som deler samme verdier og interesser, som deg selv. Selv om alle investeringer er forbundet med risiko for tap, så vil de fleste over tid, oppleve at pengene vokser. Hvis du har evnen til å plassere noen gode investeringer, så er det absolutt noe du kunne få til å fungere som en inntjeningsmulighet.  

Det er også andre spennende investeringsmuligheter, som kryptovaluta. Den meste alminnelige av denne form for digital valuta er Bitcoin. Dette er en dynamisk investering, så du skal lese deg opp på det, før du plasserer oppsparingen her.  

You may also like...