Kjente norske pokerspillere

Stadig flere norske pokerspillere tjener penger på å delta i internasjonale pokerturneringer. De som spiller Poker profesjonelt håver inn millioner på dette tradisjonelle bordspillet som stadig fenger flere tilskuere. I tillegg til mesterskap avholdes det en rekke spennende turneringer på verdensbasis. Dette har ført til at Poker får mer oppmerksomhet enn tidligere.

Dersom du er en av dem som ønsker å lære seg spillereglene i Poker kan du spille noen runder gratis på et av de nettbaserte casinoene som er tilgjengelig i Norge. Dette er en fin måte å lære seg spillereglene på. Ønsker du å vite mer om Poker finnes det mange gode ressurser.

Poker som fulltidsjobb

Det er stadig flere nordmenn som blir bitt av pokerbasillen og som ønsker å forsøke seg rundt pokerbordet. Mange hevder at det å vinne i Poker er en kunst. Dette er derimot en ferdighet som du kan lære deg over tid. Dersom du er en aktiv pokerspiller kan du fint leve av hobbyen din.

Det å spille Poker med ekte penger var ulovlig i Norge frem til 2015. I dag er derimot de profesjonelle pokerspillerne mer åpne om at de tjener penger på å spille i pokerturneringer. Ved å reise rundt for å spille Poker på verdensbasis kan du tjene mye bedre enn en vanlig inntekt.

Norske pokerspillere i verdenstoppen

Norske pokerspillere får stadig mer oppmerksomhet i media. Det er derfor mer stuerent enn tidligere å spille Poker for å vinne pengepremier. Det finnes flere eksempler på at nordmenn kan hevde seg i verdenstoppen når det gjelder turneringer og mesterskap i Poker. Nordmannen Thomas Syvertsen vant NM i Poker 2019 som ble avholdt i Dublin.

Felix Stephensen er en av de mest kjente norske pokerspillerne som spiller på profesjonelt nivå. Stephensen er en av de pokerspillerne som har tjent mest på Poker sammenlignet med de andre norske pokerspillerne. Annette Obrestad er en av Norges beste kvinnelige pokerspillere og har blant annet klart å sikre seg en toppremie på over 30 millioner kroner.

Internasjonale pokerspillere

Det er selvsagt ikke bare nordmenn som har hevdet seg i internasjonale pokerturneringer. Svenskene har også noen favoritter som er verdt å legge merke til. Svenske Martin Jacobsen er en pokerspiller som  blant annet vant internasjonale pokerturneringer i 2014. Dette gav ham en premiepott på totalt 10 millioner USD.

Den yngste internasjonale pokerspilleren som har vunnet VM er canadieren Daniel Negreanu. Pokerspilleren var bare 23 år da han vant turneringen WSOP, og har i ettertid vunnet i denne turneringen hele 6 ganger. Pokerspilleren Negreanu ble også kåret til tiårets beste pokerspiller i 2014.

Norske kjendiser som spiller poker

Poker har etter hvert blitt stuerent i Norge. Stadig flere kjendiser deltar derfor mer i spennende pokerturneringer. Pokerspilling er en morsom hobby for mange kjendiser som eksempelvis den tidligere glamourmodellen Aylar Lie.

Lie har klart å sikre seg en 58. plass på listen over nordmenn som har vunnet mest i pokerturneringer. Den kjente langrennsløperen Petter Northug har i tillegg til å ha vunnet flere OL gull, også vunnet flere store pengepremier i pokerturneringer. Les flere pokernyheter via denne siden.