Kjendiser som spiller på betting

Selv om mange har en oppfatning av at kjendiser er veldig opptatt og knapt har tid til noe som helst, så er mange av dem ihuggede betting-fans. Dette gjelder spesielt en del amerikanske superstjerner som gjentatte ganger har dukket opp på idrettsarrangementer med enorme veddemål på hvem som skal vinne.

De fleste av oss vil nok aldri satse nær én million kroner på en enkelt kupong slik som Michael Jordan har gjort flere ganger, men det kan fortsatt være morsomt å lese om noen av disse super spillerne. Vi har derfor laget denne listen som tar for seg noen av de mest kjente kjendisene – som også har vist seg å være store fans av det å spille på odds.

Disse kjendisene liker å spille på odds

Hollywood har ofte vært et sted hvor penger bare er et tall og når man ser på hvor store beløp noen av disse kjendisene spiller for, kan det nok være riktig. Her er kjendisene som har skapt overskrifter ved å spille enorme beløp (og ofte vunnet enda mer) på sportsbetting.

Michael Jordan

Selv om de fleste forbinder navnet Michael Jordan med idrett, så er det nok ikke odds de tenker på. Imidlertid har superstjernen fra USA vært et vanlig ansikt å se på mange av de største idrettsarrangementene i USA. Videre har han vært kjent for å legge inn enorme beløp på kupongen og ofte tatt hjem vanvittige gevinster. Han har flere ganger satset nærmere én million kroner per kupong og vært generøs nok til at mye av gevinsten deretter har blitt gitt til veldedige formål.

Det er spesielt basketball og racing han har spilt på, men også golf betting har vist seg å være noe han liker å bruke tid på. For nye spillere kan det derfor være verdt å merke seg hvilke kamper MJ spiller på, for han ser ut til å ha en utrolig god track record når det kommer til betting.

Charlie Sheen

De fleste nordmenn forbinder nok den amerikanske skuespilleren med sin rolle i Two and a Half Men, men også som en gjenganger i skandalepressen. Sheen har gjentatte ganger vært innom sladrespaltene, oftest på grunn av bråk knyttet til den tidligere livsstilen sin. Det mange derimot ikke er klar over, er at han også er en aktiv spiller på en rekke ulike idretter.

Han har deltatt i flere VIP-turneringer innen ulike pengespill og har vært observert regelmessig ringside på kamper i Los Angeles. Akkurat som Michael Jordan spiller Sheen for store beløp og han har selv uttalt at han kan bruke så mye som $200 000 per uke på sport og spill. Heldigvis ser det ut til at han vinner oftere enn han taper, for en smell på et par millioner ville nok vært merkbart selv for en superstjerne som Sheen.

Floyd Mayweather

Som en av historiens best betalte idrettsutøvere er det kanskje ikke så rart at Floyd Mayweather også liker å satse penger på idrett. Imidlertid er det ikke boksing, men heller amerikansk fotball tungvekt-mesteren foretrekker å spille på. Han har tidligere lagt inn flere vanvittige veddemål som har tjent han enda flere millioner. Blant de største beløpene han har tatt hjem var et $600 000 veddemål på Denver Broncos, samt mer enn $1 million når han satset på en kamp mellom Oregon og Arizona.

De siste årene har Floyd ofte uttalt seg rundt idrett og spill, så det kan være lurt å følge med på hvor han plasserer pengene sine. Nå som han har lagt opp karrieren innen boksing kan det være at han blir enda mer aktiv innen gambling og betting. Flere sportsbooks har allerede forsøkt å hekte han som en gallionsfigur, men foreløpig ser det ut til at han holder seg for seg selv.

50 Cent

Den amerikanske rapperen 50 Cent har lenge vært klassifisert som en aktiv spiller på NFL kamper. Her har han ofte uttalt seg gjennom sosiale medier, men de fleste innsatser har blitt verifisert i etterkant. Dette gjelder blant annet et veddemål på svimlende 5 millioner kroner som han plasserte på New York Giants. Det er fortsatt Giants som er hans foretrukne lag, men han lufter stadig nye muligheter på Twitterkontoen sin.

Oppsummering

Mange amerikanske kjendiser er åpne om hva de liker å spille på og i denne artikkelen har vi sett på noen av de største. Disse spillerne er ikke fremmed for å satse flere millioner i slengen, og det kan være mye spenning knyttet til å følge med på innsatsen deres.

You may also like...