Stjel stilen til kjente menn – på budsjett

Tenker du på å oppdatere garderoben din men ikke helt vet hva du bør kjøpe? Da er det bare til å fortsette å lese! Her kommer et par tips til deg som trenger inspirasjon til hvilket tilbehør du bør ha i skapet ditt og til hva som er in akkurat nå. Dersom du er over middels interessert i mote ser du nok til kjente folk for inspirasjon til antrekk og tilbehør. Mange av kjendisene står for store deler av moteverdenen og er med på å påvirke trendene. Her kommer tips til hvordan du enkelt kan stjele stilen til kjendisene:

Instagram

Dersom du søker opp kjente menn på Instagram kan du få masse inspirasjon. Hvis du bruker hashtag-funksjonen som finnes kan du få masse inspirasjon. Dersom du søker på hashtagen #mensfashion, får du i skrivende stund, opp 20 960 473 bilder. Her finnes det alt fra vanlige menn til trendsettere og kjendiser. Dette er en super måte for å finne hva som er populært når det kommer til mote. Du kan enkelt bla gjennom bildene og se etter forskjellige farger, plagg eller tilbehør som går igjen. På den måten kan du enkelt finne de heteste trendene ut i fra det som går igjen i de fleste bildene.

Bare til inspirasjon

Som alle vet, har kjendiser som oftest mange penger. For oss ”vanlige” som ikke vasser i penger ville det vært vanskelig å kjøpe akkurat samme plagget eller tilbehøret som en kjendis, nettopp fordi man sjelden kan tillate seg eller har mulighet for å betale over 20 000 kroner for et tilbehør eller klesplagg. Som oftest er tilbehøret som blir brukt av kjendiser fra kjente merker som er veldig dyre. Dersom du ikke har flere tusen kroner å bruke kan det være lurt å ta inspirasjon fra bildene og ikke nødvendigvis gå for akkurat samme tilbehøret i samme merke. Du kan finne mange accessories for menn til kun en brøkdel av prisen, dersom du leter.

Bilde: Perlearmbånd, sløyfer og herreklokker fra Trendhim. Foto: InsideDesign

Fokuser på detaljene

Du kan nå langt ved å fokusere på de små detaljene. Har du noen gang lurt på hvordan kjendiser klarer å få et par svarte jeans og en hvit t-skjorte til å se kult og eksklusivt ut? Det er de små detaljene som utgjør de store forskjellene. Det er nok flere detaljer til antrekket enn kun en t-skjorte og jeans. En stilfull klokke, et kult armbånd eller kanskje en maskulin herreveske kan være med på å transformere et antrekk som kan virke litt kjedelig, til et kult og moderne antrekk. Prøv deg frem og test ut nye trender – det er viktig å ha det gøy med mote!

You may also like...