Tilbehør for menn som «Han vil elske»

For det meste er mote for menn enkelt og greit (det meste av klærne er preget av klassisk og tidløs design). Dette gjør at tilbehøret spiller en særlig viktig rolle for menn: å krydre stilen opp litt. Faktisk, så legger et godt utplukket tilbehør verdi til ethvert antrekk for menn.

Menn er kanskje fornøyd med det de har på seg, men de har fortsatt behov for tilbehør for å utheve sin personlighet. Hva tror du menn ville stemt som deres syv favoritt tilbehør? Lærbelter, slips, masjettknapper, sløyfe, capser, USB kjede, bukseseler,lommebok og kortholdere. Faktisk så er listen uendelig, men som vi sier, vi trenger bare liste top syv. Behøver du vite hvorfor menn elsker disse tilbehørene? Here er grunnene for hvorfor nettopp dette er favorittene:

Lærbelte

Menn bruker betler mesteparten av tiden. De foretrekker lær for det er av en høyere kvalitet og derav at de er solide. Lærbelter har flere forskjellige kategorier. Menn må bare vite hvordan man kan matche disse beltene med farger, størrelser og stil på resten av klærne deres.

Slips

Slips hjelper menn å se classy ut, men de kan også få en til å se slesk ut. Derfor må menn være veldig forsiktige når man kjøper – og har på seg – slips. Slips har en enorm variasjon av farger og design som man selv og andre kan nyte. Når man bommer på stilen på en annen siden, kan de få folk til å føle til at den som har på seg slipset ikke er så viktig.

Mansjettknapper

Mansjettknapper er essensielle for garderoben til menn, spesielt når man er med på forretningsmøter. Menn behandler de som deres mest verdsatte eiendeler og de er ikke brukt til hverdags. Mansjettknapper fullfører en manns forretningsmessige utseende.

Caps

For den sporty mannen som spiller under solen, så er caps et passende hodeplagg. Fordi de spiller utendørs sport, som for eksempel volleyball, klatring, wakeboarding eller golf så er capser det beste hodeplagget. Sports mote; kjøp en som passer personligheten hans.

USB nøkkelkjede

Et nøkkelkjede og en USB i ett, dette er noe som gjør det viktig for menn. Sett bort i fra nøkkekjedet, menn har også behov for USB penner, hvor de lagrer sine jobb- og personlige filer.

Lommebok

Menn har lommebøker. De bruker dem hver eneste dag. Faktisk så er disse så viktige at de plasserer dem rett i lommene. Lommebøker, som så mange andre av menns tilbehør, har forskjellige farger og stiler; men de fleste menn bruker lommebøker av lær som har en rektangulær form.

Kortholder for visittkort

Menn i bedriftssfæren, spesielt de som holder ledende stillinger, har behov for en kortholder for visittkortene sine. Når de blir sett av andre må de kunne øke sin personlighet.

Menns tilbehør, når man får skikkelig matchet det med resten av antrekket vil tjene til sin hensikt: å gjøre menn moteriktige og stilige. Tingene som er listet ovenfor er basert på deres funksjonalitet i livet til menn rundt hele verden hver dag. Den er ikke basert på hvordan tingene vil pynte på menns utseende.