De nye kjendisene

Kjendiser har lenge fascinert oss, og har eksistert siden tidenes morgen. Før i tiden var kjendiser gjerne skuespillere, kjente sangere eller anerkjente kunstnere. Med teknologien har vi fått en helt ny gruppe kjendiser, og nå finnes det både influensere, bloggere og nettkjendiser.

En kategori innenfor kjendisverdenen, er spillere. Verdens beste casinospillere gjør det stort, og lager en karriere basert på sine ferdigheter. De holder foredrag, lanserer bøker og lager filmer om sine liv som profesjonelle pokerspillere. Det samme gjelder e-Sporten, en relativt ny, men fascinerende sport.

De beste e-Sport spillerne har også skapt en karriere og et navn for seg selv innad i bransjen. Dette har åpnet for at mange ønsker å følge med på de beste lagene og utøverne, og til og med satse på utfallet av konkurransene. På eSports-Betting.io kan alle lære seg mer om e-Sport og finne de beste sidene for online sportsbetting.

Publikum ønsker å følge med på spillerne, både i en profesjonell setting så vel som i hverdagen. Derfor får ofte disse spillerne en stor følgerbase på sosiale medier, hvilket betyr at de kan starte med markedsføring av produkter for andre selskaper. I tillegg får de også tilbud om å være med i filmer og serier, ettersom navnet deres er en stor merkevare i seg selv.

Internettkjendiser

Når de beste pokerspillerne fikk stjernestatus, var det flere som ønsket å starte med poker. Dette er en effekt vi har sett mye av i Norge. Når Jakob Ingebrigtsen gjorde det stort i utlandet, ble det rekordhøye tall for nye påmeldinger innen friidretten. Når Magnus Carlsen ble verdens best, begynte flere skoler å starte med sjakk etter forespørsel fra barna.

Vi blir påvirket av de som gjør det bra, og fascinerer oss over nye idretter og sporter vi gjerne ikke hadde et forhold til fra før. Nå er det rekordmange unge som ønsker å gjøre det stort innen sportsbetting og tjener seg rike. Disse har mye kunnskap om spillene og turneringene, og prøver seg derfor på betting i et håp om å tjene de store summene.

Det er absolutt mulig å få god fortjenestene på oddsen, men dette er aldri garantert. Dersom du trenger penger, vil det være mye sikrere å se til lånekalkulator.info for å finne ut hvor mye lån du kan få. Sportsbetting skal være gøy, så lenge du aldri tipper for mer enn hva du har råd til å tape. Det er mulig å vinne tilbake pengene, men du kan aldri vite hvordan konkurransene utfolder seg.

Oppsummering

Med sosiale medier og internett, har det vokst frem en ny form for kjendiser. Noen lever av å markedsføre seg selv og produkter på sosiale medier, mens andre gjør seg rike på spilling og trening. Mulighetene er mange og det kommer stadig nye sosiale medieplattformer på markedet.

På sosiale medier kan alle bli kjendis, det handler bare om å lage det rette innholdet og treffe den rette målgruppen. Det blir spennende å se hvordan denne formen for kjendiser fortsetter å utvikle seg i årene som kommer.