Topp 5 kjendis feriedestinasjoner

Kjendiser er kjent for å leve et glamorøst liv, og når det kommer til ferie, er det ingen unntak. Stjernene søker alltid etter de mest eksklusive destinasjonene hvor de kan slappe av, nyte luksusen og oppleve uforglemmelige øyeblikk. Hvis du også ønsker å følge i deres fotspor og oppdage noen fantastiske reisemål som tiltrekker seg kjendiser fra hele verden, har vi satt sammen en liste over topp 5 kjendis feriedestinasjoner som vil inspirere deg til din neste drømmeferie. Så sett solbrillene på nesen og drøm deg til din neste kjendisferie.

Den franske riviera

Den franske riviera, også kjent som Côte d’Azur, er en av de mest glamorøse og ettertraktede feriedestinasjonene for kjendiser over hele verden. Med sin blendende skjønnhet, vakre strender og luksuriøse hoteller tiltrekker denne regionen seg rike og berømte mennesker fra alle hjørner av kloden.

Her kan du forvente å oppleve en blanding av eksklusivitet og kultur. Byer som Nice, Cannes og Saint-Tropez har lenge vært favorittsteder for kjendisenes ferieflukt. Her kan du spasere langs promenadene med palmer, nyte gourmetmat på trendy restauranter eller slappe av ved siden av det glitrende Middelhavet. På opplevstorby.no kan du finne masse tips og inspirasjon til din neste drømmereise.

Rivieraen byr også på et pulserende natteliv med utallige klubber og barer hvor man kan danse natten lang. I tillegg finner man flere eksklusive butikker hvor man kan handle designervarer i verdensklasse.

Så drømmer du om å feriere sammen med kjendiser som Beyonce og Jay-Z, Kate Moss eller Leonardo DiCaprio bør du ha den franske riviera på din reiseønskeliste. 

St. Barts

St. Barts, en perle i Karibia, er kjent som et av de mest eksklusive og luksuriøse reisemålene for kjendiser over hele verden. Øya tiltrekker seg både Hollywood-stjerner, musikalske ikoner og velstående jetsettere som ønsker å unnslippe hverdagens kjas og mas.

På St. Barts kan du forvente deg uberørte strender med krystallklart vann og hvit sand. Det er også et ypperlig sted for båtturer langs kysten eller snorkling blant korallrevet i det turkise havet. Øya har et bredt utvalg av gourmetrestauranter som serverer alt fra fersk sjømat til autentiske karibiske retter. Du kan nyte deilige måltider mens du beundrer den fantastiske utsikten over havet. Kjendiser du kan være heldig å møte her er Dua Lipa, the Kardashians og Lily Allen.

Dubai

Dubai er kjent for sin blendende arkitektur, spektakulære hoteller og pulserende natteliv. Ta en tur langs den ikoniske Sheikh Zayed Road, der skyskrapere strekker seg mot himmelen og reflekterer solens stråler på en måte som tar pusten fra deg. Her finner du også noen av verdens mest eksklusive hoteller, som Burj Al Arab – et symbol på luksus og raffinement.

For de som ønsker å oppleve noe utenom det vanlige, kan du ta turen til Palm Jumeirah – en kunstig øy formet som en palme. Her finner du eksklusive villaer, private strender og toppmoderne fasiliteter. Og hvis shopping er din greie, så vil Dubai Mall være himmelen for deg med sitt enorme utvalg av butikker fra verdenskjente merkevarer. Ben Affleck, Tom Cruise og Charlize Theron er noen av kjendisene du kan støte på i Dubai.

Maldivene

Dette tropiske paradiset består av 26 atoller med hundrevis av øyer, som alle tilbyr uforglemmelige opplevelser og en uovertruffen luksusferie. Med krystallklart vann, hvite sandstrender og spektakulære korallrev er Maldivene virkelig et drømmested. Her kan kjendiser slappe av på eksklusive resorter som tilbyr privatlivets fred i verdensklasse. Fra private villaer med egne bassenger til spa-behandlinger ved stranden, blir enhver gjest bortskjemt fra start til slutt.

Matelskere vil ikke bli skuffet heller, da Maldivene byr på et bredt utvalg av gourmetopplevelser fra hele verden. Alt fra sjømatfangster rett fra havet til internasjonale delikatesser serveres i stilfulle restauranter under stjernehimmelen. Superstjernen Taylor Swift besøker Maldivene, og det samme gjør Gwyneth Paltrow og Madonna.

Toscana

Toscana er en fantastisk destinasjon for kjendiser som ønsker å oppleve luksus og skjønnheten i det italienske landskapet. En av de mest populære byene i Toscana er Firenze, som er hjemmet til noen av verdens mest imponerende kunstverk og arkitektur. Kjendiser kan utforske Uffizi-galleriet, besøke den berømte Duomo-katedralen eller bare spasere gjennom de sjarmerende gatene i byen.

En annen must-visitdestinasjon i Toscana er Siena, med sin gotiske katedral og det berømte Piazza del Campo. Her kan kjendisene nyte god mat på lokale restauranter eller delta på det legendariske hesteveddeløpet Palio di Siena. Den pittoreske byen Porto Ercole er kjent for sine luksuriøse villaer og vakre strender, gir dette feriestedet perfekt mulighet til å unnslippe rampelyset og nyte litt fred og ro. Er du heldig kan du møte George Clooney, Sting eller Julianne Moore på din luksusferie i Toscana.