Martine og Aleksander: Et år med kjærlighet og utfordringer

Martine Lunde (28) og Aleksander Sæterstøl (28) er et av Norges fremste kjendispar. De har dannet par i cirka syv år nå og det siste året deres har virkelig vært et intenst år, fullt av både utfordringer og deres store kjærlighet til hverandre. Forhold deres har fått mye oppmerksomhet, både i de tradisjonelle mediene og på sosiale medier og det har satt dem under et konstant søkelys.

Martine Lunde og Aleksander Sæterstøls liv sammen

Martine og Aleksander fant kjærligheten på TV-skjermen i 2017 da de deltok i «Paradise Hotel» og har virkelig funnet tonen sammen. De deler ofte hverdagsøyeblikk med følgerne sine og gir fansen et innblikk i forholdet. Men det å være et par i det offentlige søkelyset, er ikke alltid bare lett og de er vant til å høre alle mulige rykter om forholdet deres, alt fra rykter om brudd til utroskap.

Planer om å flytte sammen og jakten på leilighet

I mange år av forholdet har de to TV-profilene bodd hver for seg – Lunde i Oslo og Sæterstøl i hjembyen Bergen – men nå er de klare for å bli samboere, forteller de. De drømmer om å finne seg sitt eget sted sammen og har aktivt vært på jakt etter den perfekte leiligheten.

Familieplaner og fremtidige mål

Å bygge en fremtid sammen innebærer også å snakke om familie og mål. Martine og Aleksander har vært åpne om sine ønsker om å starte en familie en dag, men de er også klare på at de vil ta ting i sitt eget tempo. De har store drømmer og ambisjoner, både personlig og profesjonelt, og de støtter hverandre i å nå disse målene.

Martine Lunde og Aleksander har planer om baby

Martine og Aleksander kan for øyeblikket ses i TV 2-serien «Sofa», hvor de sitter i – ja, nettopp sofaen – og kommenterer det de ser på TV. I en av episodene i «Sofa» ender de også med å snakke om babyplaner, og til flere medier har paret avslørt at de har veldig lyst på barn. Ikke akkurat nå, men en gang i framtiden.

Mediekarriere og profiler

Både Martine og Aleksander har etablert seg som sterke profiler i medieverdenen. Martine har en stor følgerskare på Instagram og YouTube, hvor hun deler alt fra sminketips til personlige oppdateringer. Aleksander har også gjort det bra på sosiale medier og som en del av ulike TV-programmer.

Se Aleks og Martine pranker sesong 2 – Prime Video

For dem som elsker humor og kunne tenke seg et innblikk i parets dynamikk, er «Aleks og Martine Pranker» et must-see. Serien, som nå er inne i sin andre sesong på Prime Video, viser paret i ulike morsomme og kreative pranks.

Et akkurat passe cheesy intervju med Lunde og Aleksander Sæterstøl

I et hjertevarmt intervju med 730.no delte Martine og Aleksander noen av sine beste minner fra innspillingen av serien. De beskrev hvordan pranking har brakt dem nærmere hverandre og gitt dem mulighet for å le og ha det gøy sammen, selv når de møtte utfordringer underveis.

Håndterer rykter og privatliv

Med berømmelse kommer også rykter og spekulasjoner. Martine og Aleksander har vært åpne om at det kan være utfordrende. De velger å være åpne og har funnet en balanse mellom å dele livene sine med fansen og beskytte privatlivet når det trengs.

For å følge med på Martine og Aleksander, besøk deres felles Instagram-profil.